Gumus Gram Spot

ALIŞ 49,56
SATIŞ 49,61
FARK %0,38
Önceki Kapanış 49
Günün En Düşük Değeri 49,36
Günün En Yüksek Değeri 49,90

Gumus Gram Spot Pazartesi ( Ne Olur ? )

%77 Artar
13 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

GUMUS GRAM SPOT BANKA KURLARI

10:04ALIŞSATIŞMakas(%)
Denizbank 47,5651,46%8,21
Vakıf Katılım 12,1714,95%22,88
10:04ALIŞSATIŞMakas(%)
Kuveyt SeninBankan 15,5116,92%9,09
Albaraka 20,7422,92%10,55

Gumus Gram Spot Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

gumus YİNE MİLLETİ BATIRACAK

    gumus arkadaslar buralardan gumus alinirmi demeyin neyin ne olacagini bilemeyiz ama suan gumus bedava uzun yatirimci icin hic bi urun devamli düşmez ben de tersteyim 3.40 dan ama bozmucam en gec 3 ay o fiyatlara gelir diye dusunuyorum hayirlisi cok bakmiyom gonul isterdigi o fiyatlardan satip buralardan almak ama kismet degilmis demekki hayirlisi bakalim

      gumus bu fiyatlardan bile sürekli satış yiyor arkadaşlar 2.70 in altinda kapattığı sürece aşağısı uçurum takipte olun yatırım tavsiyesi içermez bende tersteyim

        gumus Herkes kazansın troller ve köyü niyetliler hariçhttps://twitter.com/bbank__/status/1239880386353811456?s=21

          gumus Zor işimiz 2.6 olunca seviniyorduk birden vuruyorlar

            gumus ne bicim banka bu tfx arkadas satacan makasi aciyor cikarken alacan sistem kilitleniyor .

              gumus günlük yön 16:30 dan sonra belli olucak ytd.

                gumus vaybe eksi % 3 e seviniriz hale geldij

                  gumus yürü bee

                    gumus Çin bulduğu Coronova Virüs aşısının klinik ortamda denenmesine onay verdi. Hadi hayırlısı bakalım. 

                      gumus 3 kuruş kar ile satıldı 32 bin

                        gumus gümüşe bak gece yukseliyor islem saatinde düşüyor

                          gumus Selamun aleyküm dostlar, bir kaç uyarı yapmıştım ve ciddi bir operasyon yapıldığını bu noktalarda al - sat yapılmaması gerektiğini belirterek al - sat yaptığımda haber vereceğimi söylemiştim. Dostlar önümüzde iki durum söz konusu bunlardan ilki operasyonun tamamen bitmiş olduğu veya durduğuna dair bir izlenim oluşturulmaya çalışıldığı olabilir.Dolayısı ile ben bunu fırsat bilerek dün bir kaç işlem gerçekleştirdim ve bu algıya dayanarak aynı işlemleri bugün de yapabileceğimi düşündüğümden TL'de kalarak tekrar bir kaç al - sat işlemi gerçekleştirme düşüncesindeyim buna binaen 2.30 ve 2.40 a sürekli takipte bulunmak suretiyle alış emirleri verdim. İkinci husus ise Çinde işlerin yoluna girdiği ve artık üretimin başlayacağı dedikoduları gelmesi. Eğer bu durum doğruysa, bundan sonraki süreç asya sanayisinin, fiyatı düşmüş olan gümüşe talep göstermelerine sebebiyet verecektir.Yani sanayide yaşanan durgunluk virüsün kontrol altına alınmasıyla birlikte yavaş yavaş üretim aşamalarına geçmeye yönelik olacaktır ki bu da üretim için gerekli olan metal ve gümüşün fiyatı bu kadar düşükken stoklama fırsatı demektir. Kısacası şirketler bu durumu fırsat olarak görüp geleceğe dönük yüklü miktarda ucuz metal ve gümüş alacaklardır ve bu da gümüşün fiyatını taban olarak 2.90 ile 3,20 arası bir fiyat aralığına çekecektir. Bundan dolayı 2.30 ve 2.40 a emir girişlerini yaparak ABD piyasalarının açılış saatine kadar eğer aşağı yönlü bir hareketlenme olmazsa da alış için 2.50 ile 2.57 arası alış düşünülebilir. Böylece Çinden gelen dedikolar doğruysa güvencede kalınabilir fakat doğru değilse de 2.50 – 2.57 den alınan gümüş 2.65 – 2.75 arası satış için değerlendirilebilir. Yatırım tavsiyesi vermemekle birlikte işlemlerinizde tedbirli ve risklerinizi bölerek işlem yapmanızı önerebilirim.

                          • gumus @besen Daha evvelki yorumumda müdahale olduğunu ve al - sat önermediğimi söyleyerek al - sat için uygun zamanın gümüşün kısa vadeli fiyatlama yapacağı zaman aralığıdır demiştim ve sizlere hamle yaptığımda paylaşacağımı söylemiştim. Dostlar bakın bu durum tamamen risk işidir fakat kazanmak da riske bağlı ne yazık ki. Zarardan kurtulabilmek adına ben gümüş miktarımı artırmayı tercih ediyorum. Kimseye bu konuda tavsiye veremem ne yazık ki. ALLAH C.C. hepinizin yardımcısı olsun. 

                          • gumus @🇹🇷🇹🇷 delicocuk 🇹🇷🇹🇷 @delicocuk Bu konuda hiç birimiz net konuşamayız, evet sarka bilir ama aynı zamanda yüksele de bilir. Malesef ipler bizim elimizde değil her şeyden önemlisi bu ortamda grafiklere bakmak demek tamamen yanılmak demektir. Bu ortamda yapılabilecek tek şey var o da haber akışlarını en iyi şekilde takip edip doğru yorumlayabilmektir.

                          gumus İnsanlarin zor durumda olduğu günlerde makas açan bankalar sizi allah bildiği gibi yapsın

                            gumus Brent petrol artıya geçmeden petrolün varili 40 doları geçmeden gümüş düzelmeyecek. Buda tamamen ülkelerin karantinadan çıkıp normal hayata dönmesiyle mümkün yatırım tavsiyesi değildir.

                              gumus BBANK DENİLEN ADAM YİNE GÜMÜŞ SERT YÜKSELECEK DİYE SALLIYOR

                                gumus corona falan derken gümüşün baharı geç gelecek ama çook güzel gelecek

                                  gumus 2 nin altina alarm kurayim dedim ..finanscepte bile 2.28 altina ihtimal vermemis ya 😄😄

                                    gumus sorum var arkadaslr suan 3'09 ortyla tersteym ve ortalamamu 2.70e cekecek nakt var elmde ancak boyle br adm atarsam dahada asago gtmesnden cok endselym ne yapsam mantkl olr

                                    gumus Bu gümüş niye hiç yeşillenmiyor. Her gün en az %5 kayıpla kapatıyor. Merak ediyorum nereye kadar düşecek. Biraz daha böyle giderse demire yetişir herhalde😝

                                      Yorum Yaz