GBPUSD / GBP / USD

ALIŞ 1,3408
SATIŞ 1,341
FARK -%0,07
Önceki Kapanış 1,3418
Günün En Düşük Değeri 1,3406
Günün En Yüksek Değeri 1,3475

GBPUSD Pazartesi ( Ne Olur ? )

0 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

GBPUSD Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

GBPUSD ne pariteymis 510$eksiye geçtim.bir de burdan çakıldık.1.2820 ye kadar geldi satmadım.pisman oldum.bu parite daha da çıkmaz. 12830 ortalam var.bekle bekle ağaç olduk.

GBPUSD 1.24xx yoldami neee

    GBPUSD Bazen zarar keş yapmak işe yariyor 

    GBPUSD ulan ne pariteymis ya lanet olası oy dediler oda oldu hala yerinde sayıyor. bu dolarda naoacagini şaşırmış deli danalar gbi geziyoyor

      GBPUSD Fed faizi bos gecerse dxy asagi doner mi? Sterlin 1.28'leri gorur mu bu durumda?

      GBPUSD şayet mb faizleri sabit bırakırsa usd nın biraz geri çekilmesi herkesin ortak beklentisi galiba;bu bağlamda sterlinde olan arkadaşların nasıl bir pozisyon alacağı merak konusu. Bana göre böyle bir senaryoda sterlinin usd kadar salmayacaği ve bunun sonucunda gbp/usd paritesinin 1270 nın üzerine çıkacağı kanaatindeyim.yanlıs düşünüyor olabilirim.ytd. Sizin fikriniz nasıl arkadaşlar.

        GBPUSD 1.27 gelecek mi 👍👎

        GBPUSD Zarar keş yapilarak cikilmistir ortalama 1.2670 ile tadi tuzu kalmadi bu paritenin gūvensizlik devam ediyor

          GBPUSD dünkü oylamadan sonra artık yukarı mı atar acaba? burdan alıp biraz ortalama düşürüp yola devam mı etmeli bilemedim.

            GBPUSD Telif hakkıEPA İngiltere Başbakanı Theresa May'in liderliğini yaptığı Muhafazakâr Parti'de, yeterli sayıda milletvekilinin güvensizlik oylaması istemesi üzerine, May'in liderlikte kalıp kalmayacağını belirleyecek oylama yapıldı. Gizli yapılan oylamada May partisinden 200 milletvekilinin desteğini alarak güvenoylamasını kazandı. 117 Muzafakazar partili milletvekili ise May'e karşı oy verdi.

              GBPUSD can çekişiyor.128 lerde iken geçmedik.1.29 larda kar vardı geçmedik.simdi de 1.25 ve alta doğru göz kırpıyor. burdan dönmesini beklemek zorundayım.zarar suan 500$ geçti pariteden sadece obur türlü de 20000 zarar daha var.6.08 den aldık doları.

              • GBPUSD @irfnkcr aynı durumdayız bekleyip göreceğiz.ben beklemeyi beceremeyenlerdenim.4.55 de aldigim20000 $ vardı 4.60 da sattım.7 leri gördü

              • GBPUSD @🚀 eniicio ✈️ terste yaşamağa mahkum edildik.biraz hatamız paranın tamamı ve kademeli alımların da en az 30 ar krş olmasi gerekirmis.ben 6.21 den aldım 5000$,6.18 5000$,6.12 10000$6.06 da da bütün tl il kalani aldım.ne oldu 5.15 lere indi.6.08xortalamam oldu önceden almış olduğum 1800 tl kar vardı.gerci bu kadar düşeceğini kestiremedim.bilmek de zor gibi.neyse bunlar büyük zarar demek benim için ve dersimi aldım ve faizgelirleri de dahil 30000 zarar var iki ayda.fazla bisey yapamıyoruz bekliycez.

              GBPUSD 1.28 hayallerim çöp mü oldu yok mu bir bilen?

                GBPUSD Balina tuzagimidir nedir May kazandigi halde parite düşüyor yarin ola hayrola

                  GBPUSD son dakika 

                    GBPUSD Parite nasıl yapılıyor.Kısaca Bilgi verebilirmisiniz

                    GBPUSD Dxy toparlarsa 1.25xx test edecek gibi duruyor

                      GBPUSD t.may gelecek seçimlerde yarışmayacakmış.Ayy bu kadın öldürecek beni yaa

                        GBPUSD beklemedim kârını gectim zararı kurtarsak yeter bence😀

                          GBPUSD 158 milletvekili may destekleyeceğini açıklamış tfx haberde

                          GBPUSD Ortalama 1.2677 ?

                          Yorum Yaz