X, ABD'de para transferi yapmasına olanak tanıyan lisansları alma konusunda ilerleme kaydediyor. X Payments'a Kuzey Dakota'da bir lisans verildi ve böylece para transferlerinin yapıldığı eyalet sayısı 33'e yükseldi. X'in reklam yoluyla para kazanma konusunda zorluklarla karşı karşıya olduğu bir dönemde, ödeme hizmeti, şirketin alternatif bir gelir kaynağı bulma girişimi olarak karşımıza çıkıyor.
Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformu X, yasa dışı şekilde platformu boykot ettikleri ve gelir kaybına neden oldukları gerekçesiyle bir grup reklam veren ile bazı büyük şirketleri dava etti.
Bangladeş'te hükümet karşıtı protestolar sırasında Başbakan Şeyh Hasina Vecid'in ülkeyi terk etmesinin ardından kurulan geçiş hükümetinin başına, Nobel Barış Ödülü sahibi Muhammed Yunus atandı.
Ford Otosan ikinci çeyrekte 5 milyar 975 milyon TL net kâr açıkladı. Şirketin 2024 yılının ilk yarısında yurt içi satış gelirleri yıllık yüzde 19'luk azalışla toplamda 54,2 milyar TL oldu.
İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO) 25'inci yılını kutluyor. İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü, "Bugün, büyük bir heyecan ve gururla, İş GYO'nun 25'inci yılını kutluyoruz. Bu özel gün, sadece bir yıl dönümü değil, aynı zamanda çeyrek asırlık bir başarı hikayesinin, azmin ve birlikteliğin simgesidir" diye konuştu.
ABD'de hanehalkı borcu, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 0,6 artarak 17,8 trilyon dolara yükseldi.
Restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın mağaza satışları bu yılın ikinci çeyreğinde düşüş kaydetti. KFC olarak bilinen Kentucky Fried Chicken'ın satışları, ikinci çeyrekte Orta Doğu, Türkiye ve Kuzey Afrika'da yüzde 11 azaldı. Pizza Hut'ın da Orta Doğu ve Afrika'daki satışları yüzde 6 düştü.
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) kendilerini Kurul ya da başka bir kurum çalışanı olarak tanıtan telefon dolandırıcılarına karşı uyarıda bulundu.
Türkiye Barolar Birliği (TBB) ve Ankara Barosu sosyal medya platformu Instagram'a ilişkin erişimin engellenmesi kararının iptali için dava açtı.
AZN Savaş çıksa azerbeycana yardım edecek ülke biziz fakat kardeş ülkenin ekonomisi bizden iyi biz nerde hata yapıyoruz bilmiyorum
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.