Ons

ALIŞ 3.320,62
SATIŞ 3.320,9
FARK -%0,49
Önceki Kapanış 3.337
Günün En Düşük Değeri 3.296,56
Günün En Yüksek Değeri 3.342,23

Ons Altın Yarınki Beklenti ( Ne Olur ? )

%66 Artar
32 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

Ons Altın Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

ons Burdakı zararda kalan herkese geçmiş olsun ben 1927 de satış yapmıştım biraz düşer yenıden alırım diye düşündüm. Pazartesi günü yine alış yaparım düşeceği kadar düştü daha düşmez altın her zman guwenli limandır.burada bazı kendını bölmez arkadaslar morelinizi bozmasın altın yükselecektır.satış yedi çünkü alttan toplamak isteyeceklerdir.

ons kesinlikle manipülasyon yapılıyor neden derseniz altın ve gümüş aynı anda düşüyor ne yani satış olsa aynı andami satıyorlar yani altın ve gümusu .kesinlikle piyasa şartlarında olan bişey degil bu birilerinin parmakları arasında

ons arkadaslar bir 6 ay bekledim 540 tan bozmadim simdi bir 6 ay daha bekleyelim bakalim ne olacak ...

ons ONS ALTINDA HEDEFİM 1600 USD . 2022 YILI AĞUSTOS AYINA KADAR KI 0RTA VADE HEDEFIM İSE 1450 DOLAR KESİNLİKLE YATIRIM TAVSIYESI DEĞİLDİR KENDIME NOTTUR.

ons Biden: Düşük gelirli bölgelerdeki küçük işletmelere yardım etmek için ortak bir çaba göstereceğim.

ons Sıkı tutunun arkadaşlar dünyadaki tek gerçek.para altın 1000 dolara düşmedi 100 dolar değer kaybetti eğer teknik analiz biliyorsanız ve dahada düşeceğini düşünüyorsanız sakına hepsini satmayın küçük bir miktar satın. YTD

ons Para dediğin nedir elimizin kiri ellerimiz tertemiz

ons GRAM ALTINDA KI HEDEFIM ONCE 400 TL ORDAN YUKARI TEPKI ALISLARI OLABİLİR SONRA TEKRARDAN 360 TL YE KADAR GERI CEKILMELER OLABİLİR. SONRA TEKRARDAN 400 TL YE KADAR TEPKI ALISLARI OLABİLİR. SONRA 320 TL YE KADAR GERI CEKILMELER SONRA 340 LARA KADAR TEPKI ALISLARI OLABİLİR. ARDINDAN 320 TL ALTI MAL TOPLAMAYA BASLAMA YERI OLABİLİR. SON KURSUN NERDEN ATILIR DIYE SORARSAN 260 TL OLABİLİR. BUNLAR ORTA VADE HEDEFLERIM. YANI 1.5 SENE İÇERİSİNDE OLABILECEK BEKLENTILERIM. KESINLIKLE YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR KENDIME NOTTUR

    ons Millet altından vazgecip bıtcoin alıyor

      ons Ons ve dolar düştü diye üzülenleri görüyorum. Yapmayın güzel kardeşim bugün düşer yarın yükselir. Dedelerimiz nenelerimiz böyle mi yapıyordu. Alıyordu altını saklıyordu, unutuyordu. Bizler maalesef günlük düşüş ve yükselişlere aşırı tepki veriyoruz. Bu yaşıma geldim altın aldığı için zarar edeni görmedim. Ne zaman satmaya gitsek mutlaka kar getirmiştir. Uzun vadeli düşüneceksiniz. Eğer kısa vadede ben yolumu bulayım diye girdiysen hatayı orda yapmışsın demektir. Şu anda dolar dünya piyasalarında düşüyor bizim içerde faiz arttırmak dışında yaptığımız bir şey yok. Ons'a akması gereken para coine gidiyor. Rekor üstüne rekor kırıyor. Orada da bir silkeleme yapacaklar, balon patlarsa o zaman ons hak ettiği yere gelecek. Biraz sabırlı olmak en güzeli. Ne uçacak diyenlere ne batacak diyenlere itibar etmeyin.

        ons uçacak kaçacak 2300 olucak diyenleri pek takmayın engelleyin gitsin.

        ons bu piyasada altın dusmezzzzzzzzzzzzz. sadece birileri doymadı daha

          ons altın onsu hak etmedigi şekilde aşırı düşük şuan, bunun en onemli sebebi bitcoin. hiçbir devlet normalde kontrol edemediği bir para birimine musade etmez ama su an tum devletlerin isine geliyo bitcoine yatirim yapilması. cok fazla nakit var piyasaya inerse enflasyona neden olabilir, bitcoinler için enflasyon sogurucu diyebiliriz. gün gelecek devletler buna dur diyecek, altinda sicramayi o zaman görün.

            ons Herşey bitti biri gelsin sıksın bana yoksa ben sıkıcam kendi kendime

            ons Biden, saati 15 dolarlık asgari ücreti desteklediğini teyit etti.

            ons Biden: Önümüzdeki hafta ekonomik paketin temelini hazırlayacağım... Allahım sabır en tatlı meyve olsun

            ons Acil | Biden: Şirketler ve aileler için daha fazla mali yardıma ihtiyacımız var ve 600 dolar yeterli değil

              ons Biden: Ekonomik teşvikleri kadınlara ve azınlıklara ait işletmelere odaklayacağız.

                ons Tamamen tahmindir coin ler patladığı zaman ons larda yukarıya fırlama olacaktır . YTD

                  ons birazdan grafikciler çıkar aminim

                    Yorum Yaz