Ons

ALIŞ 3.383,61
SATIŞ 3.384,09
FARK -%0,1
Önceki Kapanış 3.387
Günün En Düşük Değeri 3.380,72
Günün En Yüksek Değeri 3.393,39

Ons Altın Bugunkü Beklenti ( Ne Olur ? )

%55 Artar
55 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

Ons Altın Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

ons 1699 u gecemiyo işte bu kötü kim bilir ABD açılışında ne kadar duser

    ons Benim hala umudum var MFÖ

      ons neden onsss nedennn 🤔

        ons bu lanet metal şu an 1800 olsaydı altın gramda 483 liraydı resmen 32 lira içerdeyiz hepimizi tersten alacakken şu tabloya bak 1695 rezillik

          ons Kaç seviyesinden yükselişe geçer tahmini olan var mı? Yatırım tavsiyesi olarak algılamayacağım söz :)

            ons 1685 döner yukarı doğru ytd.

            ons ABD 10 yıllık 1.77 geçti ve geri geliyor ons ufak ufak yükselecek ama dolar 10 yıllık ile yükseldiği için oda hafif hafif geri gelicek gramda dolar la yapılan kar biri geliyor biri gidiyor yanı daha ne diyim ikisi aynı anda yükselse iyi kazanacağız ama nasip

              ons Düşebildiğin kadar düş a. K

                ons ulan toparla 46ai gececez. hadiii

                  ons Yorma be

                    ons Genellikle dolar artınca ons düşüyor. Ons yükselince dolar düşüyor. Nasıl böyle oluyor anlamıyorum. İkisi birden artıp veya düştüğü çok nadir. Tahteravelli oynuyorlar sanki. Nasıl bir mantığı var çözemedim. Hadi dolara bir şekilde etki ediliyordur ama onsa nasıl müdahale edilir veya edilebiliyor mu ilginç. Bilen varsa söylesin.

                      ons Allah belanı versin teneke ilk Fırsatta full çıkacağım

                        ons tam zararı kurtardık dedim bir baktım ons çakılmış. hay şansımı...

                        ons Hadi ons, dolar üzerine düşeni yaptı....

                          ons Düş Düş 1500 e kadar düş...

                            ons bırak bizi ağam #ons

                              ons bırak bizi ağam #ons

                                ons Bizi bi salda zararımızı çıkaralım eeeey ons

                                  ons Avrupa Merkez Bankası tahvil alımlarını arttırdı. Rusya ABD gerilimi artıyor. FED faiz sabit tuttu ve varlık alımlarını destekleyici açıklama yaptı. İngiltere Merkez Bankası faiz ve varlık alım kararlarınında değişikliğe gitmedi. FED Başkanı Powell açıklamaları tahvil faizlerini düşürmek yönünde olmadı. ABD 1,9 trilyon dolar, kişi başı 1400 Dolar yardım çekinden oluşan teşvik paketi Senatoda onaylandı. Biden emri ile ABD, Suriye hava saldırısı gerçekleştirdi. Avrupa Merkez Bankası varlık alımlarını destekleyici açıklamalarda bulundu. ABD ilk kez ÇİN Şirketlerini borsadan çıkartıyor. İngiltere 65 milyar sterlin ek yardım paketi dağıtıyor. Corona tekrar mutasyon geçirdiği Başbakan Boris Johnson belirtti. Avrupa Liderler Zirvesinde 750 milyar Euro kurtarma paketi kararlaştırıldı. DXY Dolar endeksi 92 seviyelerinde, ONS Altın 1705 destek, ilk hedef 1746. onuryilmazeng26 i n s t g r m adresimden takip ve sorularınızı sorabilirsiniz. TAKİP EDEN KAZANIR.

                                    ons Lan sana çık diyen yok düşme bari Dolar Abin sırtlıyor bizi

                                      Yorum Yaz