Ons

ALIŞ 3.300,8
SATIŞ 3.301,14
FARK -%0,02
Önceki Kapanış 3.301
Günün En Düşük Değeri 3.297,27
Günün En Yüksek Değeri 3.308,01

Ons Altın Bugunkü Beklenti ( Ne Olur ? )

%57 Azalır
53 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

Ons Altın Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

ons zararı olan arkadaslar i n s t a g r a m d a n ERHANKİLİÇTR hesabına yazabilirsiniz benimde zararım vardı tüyoları sayesinde kapattımhttps://instagram.com/erhankilictr?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

    ons 1800 demiştim kapanış olmadan almayın tekrar söylüyorum

    ons Arkadaşlar bu analizi cuma günü yaptım. 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️😙 Ons 1803 gram 1082.... Kanada doları 1365 altından çıkıp kanada doları na geçiş dedik. 😂😂😂😂😂😂😇 Bu arbitraj şu an 100 1 kar yazdı lakin asıl şov yeni geliyor petrol yükseldiği an 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️😂🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 

      ons Euro yükseliyor dolar yükseliyor bu teneke düşüyor b.knu çıkardılar

        ons Rusya’nın petrolün varili başına 1gr fiziki altın ile ödeme alacağı veyahut bu yönde anlaşma yapacağı yönündeki haberlerden sonra ünlü ekonomi gazetecileri, yatırım danışmanları, stratejistler; fiziki altına olan talebin patlayacağı ve bir ons altının geleceğimiz dönemlerde $3600’a kadar verebileceği yönünde haber yapmaya başladılar ve bunları yayınlamaya başladılar. Bilginize.

        ons Sıkı tutunun altın düşüyor 😝😂😂😂🤩🤩🤩🤩🤩🤩 

        ons Arkadaşlar ne dedik cuma günü. Ons fiyatı 1802.....kanada cuma günü 1365 idi altını satıp kanada doları dedik kanada yukselişe geçti altın düşüyor 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🙏🙏🙏🙏🙏🙏Bu arbitraj 100.10 kar verir çok yakında 

          ons 1772 dokunmalı

          ons Arkadaşlar cuma günü ons 1803 idi ne dedik 1850 1900 imkansız ons 1800 de tutunamaz, sert düşecek dedik 😁😁😁😁😁😁😁🤩🤩🤩😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁💃💃💃💃💃🐒🐒👯👯👯🙃🙃🤩🤩🤩🤩🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤩🤩🤩Dedikmi dedik 

          ons Pazartesi ne olur arkadaşlar bi de 600 bin civarı araba alıp 1 2 ay beklemek mi avantajlı yoksa altında kalmak mi ????

          ons Suudi Arabistan'dan 5 milyar dolar, BDDK kararı ile bankaların satması gereken 12 milyar dolar, ve Merkez Bankası'nın net rezervi son bir ayda 11 milyar dolar artması. Bunlar hepsi #Dolar için yeterli mesajı veriyor diye düşünüyorum!

            ons Bddk verilerine göre, kamu bankalarının yüzde -1'lik döviz açığı, yabancı bankaların yüzde 8,5'lik döviz fazlası, özel bankaların yüzde 7,5'lik döviz fazlası bulunuyor. Yeni düzenleme ile birlikte bankalar 9 Ocak'a kadar yaklaşık 1'er milyar #dolar satması gerekecek.

              ons Düş lütfen 🙏🏼

              ons Ons 1805’i zorluyor yine.

                ons Onsun 1805 de başı döndü.

                  ons HAFTAYA BAKIŞ Doların dışındakilerin, artık ( dijitaller hariç) daha fazla vaad edeceği bir yola girerken..?! Sepet ve kademe artık daha fazla önem taşıyor. Bist-100 de..! Olagan üstü bir durum gelişmez ise, 5 $ hedefimi koruyorum. Yorumum yatırım tavsiyesi içermez. Yeni haftada, hepinize sağlık huzur ve bol kazanç dilerim. 

                  ons Abd verileri aşırı yüksek gibi pazartesi Ons ve Gramda uçuşa hazır olun kemerleri bağlayın efenim sarı kız her zaman kazandırır😎

                  ons Abd çekirdek üretici endeksi beklentilerin üzerinde geldi. Fed faiz artışında taviz verir 50 baz puan artış yaparsa piyasalar kopar gider, toparlamak için daha sert artışlar yaparlar. 

                  ons Arkadaşlar ne dedik ons 1003 iken saat 17. Suları düşüş olacak 🤩🤩😂😂

                    ons Altın gümüş gibi ayrışmıyor

                      Yorum Yaz