BIST 100
BIST 100 Pazartesi ( Ne Olur ? )
BIST 100 Yorumları
bist-100 Grafik isteyen yorumda yazabilir 30dk kadar grafik paylaşımı yapabilirim.
bist-100 Yerli ve Milli borsa diye çağırdılar. Meğerse tecavüze çağımışlar.
bist-100 Bu dakikadan sonra borsa İstanbul da alım satımlarımı sonlandırıyorum, kar da olan ve zararda olan hisselerimi alt pazar hariç blokelendiriyorum, hadi bakalım kim kimi koparıyor
bist-100 GWınd hisseleri ne zaman dağıtılcak
bist-100 Las vegasa bin çeker bizim borsa, katatlılara peşkeş çekilen bir yerden artık hayır gelmez
bist-100 Türkiye borsasına güven sıfıra inmiştir
- O @osmancantamgaz 13:34, 19 Nisan 2021
bist-100 @Arthur leigh allen biz o guveji 80 bine indigimiZde kaybettik simdiki durum bile muthis birsey
bist-100 Gunahı ile sevabı ile hafta başı listemizi bi hatırlayalım hayaller kurduk takip ediyoruz... Ytd.
- @St@LkeR 11:10, 19 Nisan 2021
bist-100 @gülis insanlarda şöyle bir mantık var. Tüm parami gireyim 2-3 ay bekliyeyim sürekli yükselsin şu fiyattan satayım diye.. Bu bir tercihtir saygı duyarım ama bana göre değil... Piyasanın binbir türlü hali var. Hisseler bi habere bağlı taban taban düştüğü zaman elimde tl olmalı fırsat olmalı. Paramin bir kısmını yatırım için kullanıyorum bir kısmı emniyet kemeri olarak günlük faizde duruyor. Bir hissem aldigim fiyattan yaklaşık %10 düşerse günlük faizden çıkar bir miktar alım yaparım. Bu işlemleri bazı kötü tecrübeleri edindiğim için yapıyorum.. ytd.
- @St@LkeR 10:59, 19 Nisan 2021
bist-100 @gülis Ben paramin %10 ile alım yaparım. yani şöyle 100 liram varsa 10 liralık alırım 90 liram kalır bidaha alacaksam 9 lira 81 liram kalır bidaha alırken 8.1 liralık alırım. 1 liram kalsa 0.1 liralık alırım cunku param bitmemeli param biterse tahtacinin eline düştük demektir. Burada %10 temsili. demek istediğim ne kadar paramin olduğunun bir önemi yok. herzaman elimde tl olmalı ben bu şekilde kendimi rahat hissediyorum.
bist-100 GWİND sonrası bu hafta AYDEM halka arz edilecek. elektrik uzerine çalışan bi şirket. yaz geliyor. Evde kalıp klima koklenecek. Ön talep iyi olabilir.
bist-100 Orta vade strateji ; Hisse taramaları ve daha fazlası için ; https://twitter.com/shdowtraderhttps://twitter.com/shdowtrader
bist-100 ALDEM ÇELİK, kral gel bi halka arz ol da millet arz görsün be :)
bist-100 Çan 2 Termik halka arzı kaç lot gelir ve alınır mı
bist-100 üst coin alt coin 10%dan başladı 50% kayiplar yasandi bir gece operasyonu cektiler. ve komik olan bahane ariyorlar yok çinde elektrik kesildi yangin cikti diye.ortalık kangölü. Borsa nın daha güvenli bir yatirim yeri oldugu kesin. herkese geçmis olsun
bist-100 Yaptığım analizlerime göre elimde zaten iki tane enerji şirketi bulunuyor. Aydem borç batağında, BioTrend oransal, Çad2 borsada olan kağıdın alt kağıdı. Üçüne de girmemeyi düşünüyorum. Değerlendirmek isteyen arkadaşlar değerlendirebilir ama şuan bu hisselere ayıracak nakit bulamadım portföyümde. Kâr satışları bile yapma gereği duymadım. Yakın zamanda güzel bir halka arz çıkarsa ona beraber gireriz. Belli bi süre yeni hisse paylaşımı yapmayacağım FES toplantısına kadar portföyümde kâr satışı yapmama kararı aldım. Ünlü yatırım, Selva gıda ve n11.com'un halka arz olacakları konuşuluyor. YTD!
- @the_analist 02:41, 18 Nisan 2021
bist-100 @fd37 İttifakı hiç takip etmedim ama bir bakarım. ÇAD benim tahminim kazandırmaz çünkü şuana kadar 4. yenilenebilir enerji kaynağı olacak bu millet bıktı enerji şirketlerinden. FED toplantısı 27-28 Nisan
bist-100 GWIND 100 lot vermiş arkadaşlar. Değerlendiren herkesi tebrik ederim.
- F @fd37 00:53, 18 Nisan 2021
bist-100 @the_analist yapı kredi 15-16 Nisan'da yani tam da halka arzda site onarım vs. çalışmalarından dolayı işlem yaptırmadı bankayı aradım çalışma var dediler. Telefonla emir girelim dedim o da mümkün değil dediler. Yani Yapı Kredi sayesinde bu fırsatı kaçırdık. Bu işte bir kasıt olduğuna inanıyorum. 100 lot çok iyi vermiş, sizin adınıza sevindim hocam inşaallah bir sorun çıkmazsa Aydem alicaz artik
- @the_analist 00:38, 18 Nisan 2021
bist-100 @Ben karizma Enerji şirket geliri fazla yok borcu var bu hafta ki 3 şirketin arzına katılmanızı tavsiye etmem.
bist-100 arkadaşlar kısa vadede yükseliş beklediğiniz hisseler var mı
bist-100 Bu gece 3 halka arz olacak hissenin teknik analiz paylaşımı yapılacak. Sıkı takipte kalın 3 enerji şirketi, 3 büyük şirket, hangisi daha çok ilgi alacak? hangisi yatırımcısını güldürecek? hangisi üzecek?
bist-100 Biotrend ( Bioen ) 19 - 21 Nisan tarihleri arasında halka arz olacak arkadaşlar. Oransal dağıtım olacak. 16,50 - 18,00 arasında bir lot değeri gireceksiniz. AYDEM halka arzı ise 19 - 22 Nisan tarihleri arasında olacak. Yine oransal dağıtım olacak. 8,50 - 9,90 arasında bir değerden lot girişi yapacaksınız. Oransal dağıtımda ne kadar yüksek değerden alırsaniz hisseyi o kadar daha iyi. 16,50 den bioen 8,50 den aydem almaya çalışırsaniz hisse halka arza daha yüksek fiyattan açılırsa alım sağlanmaz. Bunu dikkate alın derim. Ben iki halka arzıda alacağım. Sadece hangi değerden girsem konusunda kararsızım. 9,90 ve 18,00 den alabilirim iki hisseyi de. Yüksekten bir yerden kapar gibi geliyor.
- @Baydın_Doları 14:50, 17 Nisan 2021
bist-100 @suleyman-turfan Perşembe ve cuma günü topladı. Pazartesi lotlar dağıtılacak. Perşembe günü ise işlem göreceği söyleniyor.
- S @suleyman-turfan 12:27, 17 Nisan 2021
bist-100 @Ben karizma galata halka arzını göremiyorum dağıtım yapılmışmı bilgisi olan
bist-100 Biotrend, AYDEM ve Çad 2 hepsinin arzı haftaya. Dedim ki bir hafta da 3 şirket kapışacak, biz de hakkını verelim. Bir gönderi de 3 için paylaşım yapacağım :) Güzel bir karşılaştırma olacak ve güzel tavsiyeler olacak. Böylelikle paranizi rahatlıkla hangisine atacağınızı bileceksiniz ama bu gönderiye bi 40 beğeni gelsin ki iştahım kabarsın :) iştah yokken yapasım gelmiyor :)