MIATK / MIA TEKNOLOJI MIATK

ALIŞ 28,04
SATIŞ 28,04
FARK -%0,43
Önceki Kapanış 28,02
Günün En Düşük Değeri 27,94
Günün En Yüksek Değeri 29,78

MIATK Yarınki Beklenti ( Ne Olur ? )

%100 Artar
1 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

DETAYLAR

  • Hacim (₺) 264.073.424,00
  • Hacim (lot) 9.208.682
  • Taban 26,78
  • Tavan 69,65
  • Sermaye(₺) 494.000.000₺
  • Piyasa Değeri(₺} 0₺

MIATK Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

MIATK 1 TLmiz 2 TL olduya ;) ne zaman satalım ? YTD

MIATK uçak olmuş uçak

    MIATK yürü be aslanım ytd

      MIATK 2. yeo olacak.

        MIATK Aslanım benim maşallah ytd

          MIATK Tavana Kitledi yine. Deli gibi gidiyor. 700 bin lot ile tavanda bekliyor.

            MIATK acemi ky ile balinalar sattı. tecrübeli ky aldı. artık satacak fazla ky kalmadı. bundan sonra tavan yapması daha kolay olacaktır. ekleyen kazanacaktır.

            MIATK ben satış yaptım, devam eden arkadaşlara bol kazançlar diler böyle güzel arzlarda yeniden buluşmayı temenni ederim.

              MIATK eklemeye devam

                MIATK Ben şirkete güveniyorum en az 3 kat gitmeden satmak yok tavan bozdu 27.70’den 500 lot ekleme yaptım hedef 50 TL ytd

                MIATK Satmak yok almaya devam ediyorum👍 YTD

                  MIATK Tavan serisini bu hafta da devam eder. Hisseler aracı kurumlara geçmeden de ciddi bir geri çekilme olmaz. Yatırım tavsiyesi değildir.

                    MIATK Cuma günü kurumlar aldığı lotların çoğunu sattı. Tahtayı sallamak istediler fakat yemedi. Biz kaya gibi durduk. Satılan lotları topladık hemen. Ve mia Cuma günü yeniden arz oldu bilinçli kücük yatırımcı sahip çıktı. Bundan sonra mia daha güvenli ve muazzam gidecektir. Çünkü lotlar çorbacı tayfasında değil bilinç akıllı yatırımcıda.Bizler lotumuzu artırdık. Vites de arttırdık. Devam edeceğiz. AVANTİ MİA ! Tavanda bekleyen 1.5 milyon lot ile Pazartesi’ye başlayacağız arkadaşlar.

                    MIATK satmıyorum/!!! bu hafta da gidecek satanınkini alma değil kapiyorlar!!! en az 2milyon alıcı ile beklemeye devam!!!! ytd....

                      MIATK 15 tavan rahat görür diye düşünüyorum. satan pişman olacak yeoda pişman olduğumuz gibi. sığ bir tahta satmamayi tercih ederim.ytd

                        MIATK Tavanda bekleyen 2 milyon lot emir ile yolumuza gümbür gümbür devam ediyoruz. Bizi yıkamazlar, Sadece sarsarlar !! İleri MİA !

                          MIATK 12.500.000 lot içinden henüz 900.000 lot 20 TL ortalamayla el değiştirmiş, yani henüz % 10 bile olmamış ama ky heran ne yapacağı belli değil. ky sağlam durursa % 20 seviyesine kadar yani satışa bağlı bir veya 2 gün daha sürebilir, sonra tahtacı oluşumuna bağlı hissede yön oluşacak , tabii ky nin direnmesi de büyük etki eder.ytd ... ben uzuncuyum bir yeo olmasada düzeltmeden sonra hedefi yüksek, bekleriz :-)

                          MIATK Tavanda bekleyen 3.5 milyon lot ile yolumuza gümbür gümbür devam ediyoruz sayın arkadaşlar. Freni patlamış kamyon gibi geliyoruz. Daha çok yolumuz var durmak yok yola devam ??

                            MIATK bugün emir yine girdim. vereceğini sanmıyorum. ky bilinclendi.yeo ders verdi

                              MIATK Tavanda bekleyen 3 milyon lot ile yolumuza gümbür gümbür devam ediyoruz. Durmak yok ileri mia. Sen x3 olacaksın. Koçum benim. Güveniyoruz alıyoruz emir giriyoruz yükleniyoruz.ytd.

                              Yorum Yaz