EURUSD / EUR / USD

ALIŞ 1,1738
SATIŞ 1,1739
FARK %13,69
Önceki Kapanış 1,1688
Günün En Düşük Değeri 1,1613
Günün En Yüksek Değeri 1,1759

EURUSD Yarınki Beklenti ( Ne Olur ? )

0 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

EURUSD Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

EURUSD Euro varlıkları haftanın ilk işlem gününe tepki alımlarıyla başladı. Fakat Avrupa’da İtalya bankalarından kaynaklı bir bankacılık krizinin olabileceği ihtimali ve Cuma günü ABD tarafında açıklanan olumlu tarım dışı istihdam rakamları doları yükselttiğinden, EURUSD paritesindeki toparlanmalar sınırlı kalmaya devam ediyor. Yarın Almanya enflasyon rakamları ile BoE Başkanı Carney’in ve FED üyesi Bullard’ın konuşması paritenin yönünde belirleyici olabilir. Teknik görünümde ise, paritenin önemli bir seviye olan 1,1050’yi test ettiğini görüyoruz. Eğer bu seviye üzerinde uzun vadeli bir kapanış görürsek, 1,1100 direnç seviyesi karşımıza çıkabilir. Aksi takdirde, 1,1050 seviyesinin altında kalırsa 1,1000 destek seviyesi takip edilebilir.

    EURUSD dolardan euroya gecilir mi sizce ?

    EURUSD EUR/USD paritesi güçlü ABD istihdam verilerinin ardından 1.10 seviyesini test ettiyse paritede verinin etkisiyle kalıcı düşüş görülmedi. ·         Bugün yatay hareket edebileceğini düşündüğümüz EUR/USD paritesinde FOMC’nin en şahin üyelerden biri olan Esther George’nin akşam saatlerinde yapacağı konuşma takip edilecek. Paritede 1.1050 1.1080 üstünde kalınamazsa satışlar hızlanabilir ve 1.0945-1.0820 seviyeleri gündeme gelebilir.Olası yukarı toplama durumunda öncelikle 1.1180 izlenmeli.

      EURUSD Merhaba Eurusd de yukarıda 1.1120 -1.1200 direnç bölgesi yakından takip edilmeli. Bu bölge üzerinde kalıcılık sağlanmadığı sürece yön tekrardan aşağı dönebilir. 1.1050-1.1020-1.0990 ve 1.0920 verdiğimiz seviyeler kırılamazsa yapılacak satışlarda tp olarak kullanılabilir.Geçen hafta 1.1180 satış 1.1050 tp yapmıştık bu işlemimiz gerçekleşti.ytd

        EURUSD arkadaşlar bu parite benim anladığım yüksek olunca eurodan dolara gidiyoruz. düşük olunca da dolardan euroya gidiyoruz doğru mudur ?

        EURUSD Euro biraz sendeler fakat 12 ila 12.400 seyredecek sonra Doları değerlendirmenizi oneririm

          EURUSD dolar pazartesi 2900 den acarmi sizce

            EURUSD Arkadaslar bu parite olayindan nasil faydalanacagiz bilen varsa detayli sekilde aciklayabilirmi ? Parite dusunce euro yukselince dolar mi almamiz lazim ? Ya da baska ipuclari var mi cevap verebilirseniz sevinirim . ( ytd )

            EURUSD dolar 3 lirayi gorurmu gelecek hafta sizce

              EURUSD arkadaslar pariteden nasil faydalaniyiruz anlatirmisiniz

                EURUSD Euro artışa çıkacak fazlasıyla bence imkanı olanlar değerlendirmeli

                  EURUSD Arkadaşlar parite 1.10 u gördüğünde Euro'ya yapıştırın

                  EURUSD Eur/Usd paritesi bu hafta cok dikkatli takip edilmeli bu pariteyi kullanmak isteyen veya kullanmis olan arkadaslar ozellikle bu persembe gunu gerceklesecek olan ingelterenin AB oylamasi, sonuc kalma cikarsa bu pariteyi 1.46-1.5 seviyesine(Euronun yukselmesi ve dolarin deger kaybi sonucu) veya tam tersi Ingiltere AB den cikarsa paritenin 1.08-1.15 degerlerine dusecegini dusunuyorum.Yazim yanlisi olabilir, ilk yorumumdur, sahsi gorusumdur(ki benim dusuncem AB de kalacagi sekilde), Yatirim tavsiyesi degildir. Ozetle bu paroteyi kullanacak arkadaslarin ozellikle bu hafta daha dikkatli olmalarinda fayda var,yazim yanlislari icin kusura bakmayin. Hayirli Ramazanlar, bol kazanclar...

                    EURUSD akbanktan dolar ve euro hesabi acsam ikisi arasinda geçiş yaparken zararim olur mu

                    EURUSD Arkadaşlar herkeze hayırlı günler diliyorum ..... Ve bol kazançlar........ Dün dolarımı ... Euro usd ... Paritesine çevirmiştim... Görüyorumki iiyi yapmışım))

                    EURUSD son işlem gününde 1.11 mi yoksa 1.13 mu beklentileriniz nedir.

                      EURUSD haftaya nasıl bir yol izlemek gerekir 1.13 uzerine cikarmi

                        EURUSD Euro biraz daha düşecek gibi

                        EURUSD Banlalarin arbitraj oranları neden alt bölümünde yazmıyor.

                          EURUSD "Avrupa Merkez Bankası Kararı ve AMB Başkanı Draghi Açıklamaları Euro Bölgesi'nde Avrupa Merkez Bankası'nın Haziran ayı PPK toplantısında beklentilere paralel olarak mevduat faizini eksi yüzde 0.4, marjinal borç verme faizini yüzde 0.25 ve refinansman faizini yüzde 0'ta bırakırken varlık alım programını 80 milyar euro düzeyinde sabit tuttu. Diğer taraftan AMB 8 Haziran itibariyle şirket tahvili almaya başlayacağını söyledi. AMB Başkanı Mario Draghi konuşmasında 2016 büyüme tahminini yüzde 1.4'ten 1.6'ya çıkarırken enflasyon tahminini yüzde 0.2 seviyesinde bıraktıklarını söyledi. Draghi İngiltere'nin AB oylaması ve küresel ekonominin aşağı yönlü risk oluşturduğunu söylerken 2017 ve 2018 enflasyonda daha fazla artış beklediklerini belirtirken faizlerin uzun bir süre mevcut ya da daha düşük seviyelerde olacağını söyledi. Draghi ayrıca para politikasının odak noktasının orta vadeli fiyat istikrarı olduğunu ve verimliliği artıracak tedbirler almalıyız derken yapısal politikalar zorunlu görünüyor dedi. Draghi konuşmasının sonunda ise alınan tedbirlerin önemli fark oluşturduğunu düşünüyorum dedi. AMB toplantısı sonrasında ve Draghi konuşması sırasında EURUSD paritesinde dalgalı seyir görülürken paritede gelen alımlara rağmen 1.1200 seviyesinin üzerinde tutunamadığı gözlendi. EURUSD paritesinde 1.1190 seviyesinin altında işlem görürken gevşemenin devamı durumunda 1.1160 ve 1.1130 seviyeleri olası alımlar görülmesi durumunda 1.1220 ve 1.1255 seviyeleri görülebilir."

                            Yorum Yaz