GBPUSD / GBP / USD

ALIŞ 1,3418
SATIŞ 1,3420
FARK %0,02
Önceki Kapanış 1,3417
Günün En Düşük Değeri 1,3408
Günün En Yüksek Değeri 1,3421

GBPUSD Yarınki Beklenti ( Ne Olur ? )

0 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

GBPUSD Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

GBPUSD Gūzel olcak sabir😉 

    GBPUSD Dibe yaklasiyor 1.2680 alim firsati mi geliyor acaba

    GBPUSD yūrū be sterlinim

    GBPUSD Alınır mı buradan?

    GBPUSD 1.28 bandını aşar mi

    GBPUSD 1 hafta önce 1.29 gordu ben esseklık yapıp cıkmadım sımdı belırsızlık haftasında sterlindeyim

    GBPUSD sürekli bir düşüş içinde bana göre 11inde de kendi değerine gelemicel çok büyük hata yaptık gibi

      GBPUSD Arkadaslar bir analistin tespitlerini yaziyorum. Herkes iyi okusun. Dxy'de elmas formasyonu var bu durumda 95.50'lerin gelme ihtimali hayli yuksek. Bu nedenle gbp/usd paritesinde 1.29'lari gorme ihtimali artiyor. Ayni elmas formasyonu euro paritesinde de dip olacak sekilde gorunuyor. Bu da euro/usd paritesinin 1.16lari test etmesi anlamina geliyor. Kisa vadede degerlendirilebilir. YTD.

        GBPUSD 1.28'i kiramazsa geri cekilir mi? Euro ve gbpnin dxy karsisinda agresiflesme ihtimalleri artiyor.

          GBPUSD Bir kademe alinmistir

          GBPUSD Parite takibi yapın içerdeyseniz en azından üsdüne koyarsınız elinizdeki dövizin😉

            GBPUSD akbank paritede 1.5 puan koyuyo makasi cok degilmi

            GBPUSD Merhaba arkadaşlar; foreks, viop ve borsada işlem yapabilmek için birçok aracı kurum var eğitim alabilmek için. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

            GBPUSD Sterlin yine sag gosterip sol vuruyor. Bir Allahin kulu da alim firsatidir yazmadi. Soruyoruz analist gecinenlerin de ongoru yapabildigi yok

            GBPUSD beklenti nedir?1.2830 dan ortalamam var ve bu sefer kar etmek istiyorum.3 seferdir bi kar alamadım.

            GBPUSD bu sefer full girdim 1.30 olmadan çıkmıyorum net.

              GBPUSD 11 Aralık Salı TS ile 13:00 da brexit için parlemento oylamasi var. 32 barajindan dönme sebebide brexit anlasmasi yuzunden 4 bakanin istifa etmesi. 35 leri konusmamiz gerekirken 28leri konusuyoruz. 2 ucu sivri değnek. Görünen o ki şuan arbitraj da 2 liman guvenli 1 USD 2 Altın.

              GBPUSD Bir Allahin kulu ciksin sterlin icin analiz yapsin onumuzu gorelim

                GBPUSD 1.2830 dan ortalama ike bekliyorum.bugun çok yaklaştı geçmedim dolara geçen hafta 1.29 lari biraz ustunde iken de geçmemiştim ve pişman olduk.keske yarısını çıksaymışım beklemekte iki üç kere ortalamayı da düşüremedim kaldık.ne yapalım mecbur bekleyeceğim . sterlin biraz daha aşağıda olacak galiba.

                  Yorum Yaz