Ons
Ons Altın Pazartesi ( Ne Olur ? )
Ons Altın Yorumları
ons ABD açılışına yakın düşmeye başlar yine
- @Salam 12:28, 09 Mart 2021
ons @dost-rentacar Kardeş gramci değil misin ? Türkiye'de yaşıyorsan gramcısın...dolar ons ters çalışıyor bu ara biri yükselirken diğeri düşüyor. bize ikisi de yükselmesi lazım ki iyi para yapsın.
ons Tutmayin kucuk enisteyi sali verin gitsin tahviller dusuyor tesvik paketide var ucuslar baslasin bebegim 🚁🚁🚁
ons Altın, asya için açılış, Altın Vadeli İşlemleri Salı günü yükselişte. Altın Vadeli işlemleri. New York Ticaret Borsası'nın Comex bölümünde, Nisan ayı için %0,58 yükselerek onsu USD1.687,65 'den işlem gördü. Onsu seansın en yükseği olan USD seviyesinden işlem gördü. Altın USD1.673,30 seviyesinde destek bulurken, USD1.721,60 seviyesinde dirençle karşılaştı. Nisan ayı vadeli dirençinde düşüş yaşanıyor. Nisan ayı vadeli işlemlerindeki düşüş sebebi buradaki ABD deki tahvil faizindeki artış ve yine ABD dolar endeksi nın yükselmesi. Diğer taraftan Uluslararası piyasalarda kripto paralara yönelmesi ons altın, için felaket neden oluyor. Diğer yandan yine uluslararası piyasalarda daha kârlı varlıkların artması Ons altın fiyatları nın düşmesine neden oluyor. Daha önce den de belirttiğim gibi ons altın, arz ve talep meselesidir, özellikle Nisan ayı vadeli ye talep yok onun için de sürekli olarak düşmeye devam ediyor. Diğer taraftan yürt içinde dolar'in, yükselmesi gram/ TL'de biraz yükseliş oluyor bu da maalesef gram altın için yeterli olmuyor. Dolar Endeksi Vadeli Islemleri'i, diğer altı majör para birimi karşısındaki performansına göz attığımızda; %0,03 düştü ve USD92,305 seviyesinden işlem gördü. ABD dolar endeksi nın yükselmesi Ons altın fiyatları nın düşmesi demektir. Diğer yandan Comex'te, Gümüş Mayıs ayı için %0,82 arttı ve onsu USD25,477 'dan işlem görürken Bakır Mayıs ayı için %0,97 arttı ve libresi USD4,1155 'dan işlem gördü. Yorum haber analiz bilgilendirme maksatlı, yatırım tavsiyesi değildir.
ons Onsu indiriyorlar dolar çıkıyor. Doları indiriyorlar ons çıkıyor. Tahteravalli misali aynı olan altına oluyor.
- G @goca gonyalı 12:03, 09 Mart 2021
ons @mardinli Ben bitcoinin tehlikeli olduğunu düşünüyorum mardinli. Biri balonu üflüyor amma üflemeyi çekmeden biri balona iğneyi dışardan batırdı mi adamın aklını alırlar.
- M @mardinli 12:01, 09 Mart 2021
ons @goca gonyalı @konyalı usta coinlerde olan her zaman kral
ons Selçuk geçere çoğumuz sallıyoruz ama adam gerçekten birçokşeyde doğru söyledi dedikleride olmaya başladı altınıda bilicek gibi geliyor sanırım sadece biraz zaman bazen daha ileriye gidebilmek için yayı biraz geri çekmek gerek altın sanırım ona hazırlanıyor gibi
ons ons 1850 olsaydı gram şimdi 465 TL olurdu 1900 olsaydı 477 TL civarıydı ama neyazikki kısır Bir döngü var 3 aydır dolar yükseldiğinde ons düşüyor ons yükseldiğinde dolar düşüyor .
- A @ata-baris-kirbuva 07:18, 09 Mart 2021
ons @kâr cebe yakışır @sabri-bakadur 1850 1900 lu rakamlar icin sene snonunu bekliycez galiba
ons O gün bu gün mü? Dostlar
- M @mindtrap 11:35, 09 Mart 2021
ons @erdem.gr Carsamba CPI (tuketici fiyat endeksi) ve Cuma PPI (Uretici fiyat endeksi) aciklanacak, eger beklenen degerlerden yuksek cikarsa altin sahlanabilir tabi tam tersi durumda da duser ama yuksek cikmasi yonunde beklentim benim. Yatirim tavsiyesi degildir
ons Arkadaşlar hala Ons ile Kriptoyu kıyasliyorsunuz,Aselsan ile spek bir hisseyi kıyaslamak gibi birşey bu,ayrıca Ons hicbir zaman kriptodan etkilenmemistir bunun defalarca örneğini yaşadık,kripto %10-15 duserken de ons farklı tepki vermedi,Ons geçen sene nereden nereye gelmiş bunca baskı etmenine sahip olmasina rağmen(Dolar paritesi-kuresel enflasyon etmeni vs vs)ben 500 üzeri gramdan terste olmama rağmen hiçbir zaman umudumu kaybetmiyorum gram çift etmenden besleniyor en sonunda zaten geçen sene geldiği yerin üzerine çıkacak,hala dünya genelinde bir ton belirsizlik ve ekonomik kaos ortamı var,Varsın benim zaman kaybıma olsun kriptodaki gibi ekrana kilitlenip aileme ayıracagim zamandan feragat etmiyorum ya o bile bana kafi. ne olursa olsun biz terste olmamıza rağmen yüzümüz gülecek Allahın izni ile..hayırlı ve bol kazançlar.
ons FED Başkanı Powell açıklamaları tahvil faizlerini düşürmek yönünde olmadı. ABD 1,9 trilyon dolar, kişi başı 1400 Dolar yardım çekinden oluşan teşvik paketi Senatoda onaylandı. Fitch Türkiye Kredi notu görünümünü durağan olarak değiştirdi. FED faiz sabit tuttu fakat varlık alımlarını da arttırmadı. Biden emri ile ABD, Suriye hava saldırısı gerçekleştirdi. Avrupa Merkez Bankası varlık alımlarını destekleyici açıklamalarda bulundu. ABD ilk kez ÇİN Şirketlerini borsadan çıkartıyor. İngiltere 65 milyar sterlin ek yardım paketi dağıtıyor. Corona tekrar mutasyon geçirdiği Başbakan Boris Johnson belirtti. Avrupa Liderler Zirvesinde 750 milyar Euro kurtarma paketi kararlaştırıldı. DXY Dolar endeksi 92 seviyelerinde, ONS Altın 1675 destek, ilk hedef 1740. onuryilmazeng26 i n s t g r m adresimden takip ve sorularınızı sorabilirsiniz. TAKİP EDEN KAZANIR.
ons İyiki yuklemisim bu programi yorumlari okuyup, okuyup tebessum ediyorum. Biktiydim gavurlardan ilac gibi geldi hakikaten. Altin yorumuma gelince FED'in 28 trilyon dolar borcu var 10 yillik hazine bonosu faizi %5'e geldi mi yillik uretimin yarisi faize gidiyor. Bir noktada tutmalari lazim, Gecen sene de cok para bastilar ekonomi acilip, millet seyahat etmeye basladi mi enflasyonu tutamayacaklar. Rahat olun yani cpi nominal degeri gectimi altin sahlanir. Son olarak yatirim tavsiyesi degildir, bana guvenip islem yapanin donuna haciz gelir, her seyini kaybeder. kazanciniza ortak degilsem zarariniza hic ortak degilim
- M @mindtrap 09:59, 09 Mart 2021
ons @bıktık Tabi yaparim yorum ama daha cok okumaya geldim muazzam da altin yatirimim var dolayisiyla bu iste beraber batiyoruz gibi gozukuyor. Hakkimizda hayirlisi
- B @bıktık 09:53, 09 Mart 2021
ons @mindtrap Güzel bilgiler, arada bir yabancı kaynak bilgilerini paylaşabilir misiniz?
ons Aşağı yönlü trendine devam eden Altın, 1700 seviyesini altında fiyatlanmaktadır. Düşüş hareketinin devam etmesi durumunda 1680 ve 1670 seviyeleri test edilebilir. Ancak 1700 seviyesinin üzerindeki kapanışlarda 1716 seviyesine uzanan bir yükseliş hareketi görülebilir.http://albabrokers.com/
ons Bugün bişeyler olucak galiba. Olursa da kimse tutumaz orası ayrı. Hemen ümitlenmemek lazım tabi
ons ipnee bu dolarda kırmızıyı gördü hemen harekete geçti , pislik..
ons Teşvik paketi gelişmelerine karşın doların yükseliş eğilimi ile birlikte ons altında düşüş kanalı içerisinde hareket sürerken, 1690 altında kalıcı olma çabaları izleniyor. Gün içerisindeki gelişmelere bağlı olarak teknik görünümde 1691-1704 aralığı direnç bölgesi olarak takip edilmektedir. Bu bölge altında kaldığı sürece altında yükselişler sınırlı kalabilir. 1677 desteğinin kırılması satışları hızlandıran bir etki yaratmaktadır. https://lotas.capital