GUMUS ONS
GUMUS ONS Yarınki Beklenti ( Ne Olur ? )
GUMUS ONS Yorumları
gumus-ons Rasyo kurbanı gümüş 90 olsa bir 19 u zorlar
gumus-ons bir tarih yaziliyor rasyoda hayirdir insallah.
- S @srkngl52 19:54, 05 Mart 2020
gumus-ons @murtocengaver Altın fiyatı bölü gümüş fiyatı veya altın ons bölü gümüş ons fiyatı rasyo oluyormuş
- M @murtocengaver 18:19, 05 Mart 2020
gumus-ons @Rofrof @Isaac Kardesim bu rasyo nedir birturlu algilayaamdim.
gumus-ons altın yükseldi gram onsun kafasına vuruyorlar hemen az ilerledimi
gumus-ons Anlayamadilar gitti rasyonun yuksek veya dusuk olması sebep degil sonuctur. Hala rasyo grafikleriyle gumusun artip artmayacagina karar veriyorlar
gumus-ons Gümüş Ons için kanalları takip edebilirsiniz. 17.38 aşılmadığı ve psikolojik sınır 17.55 üzerine çıkılmadığı sürece 16.55 seviyesi her zaman gündemde olacaktır. Doları olan arkadaşların 16.60 ve altında Gümüş alması, 17.38 kırılmaz ise tekrar dolara geçilmesi, kırılırsa 17.50 seviyesinin takip edilerek aşağı döndüğü anda dolara geçilmesi kâr bırakabilir. Riskli bir işlem olsa da zaman zaman arbitraj hususu TL ye geçmekten iyidir. Detaylı Analizler için tele gram programında PlatformTube grubunda beni bulabilirsiniz.
gumus-ons Gümüş yine altının gerisine düştü. Geçen hafta altın burada iken gümüş 18.5'lerdeydi. Algın geri döndü, gümüşe bakın. Ben geçen hafta az bir zararla gümüşten altına dönmüştüm. Allahtan dönmüşüm. Aynı yere çıkmak için Altının 1700 olmasını bekleyecek herhalde. Altın düşerken ketmerli düşüyor. Terste kalanlar için yapacak şey yok ama emtiaya yeni gireceklere gümüş yerine altın tavsiye ederim. Gümüş iyi kazandırabileceği gibi, sağlam da kaybettirebilir.
gumus-ons Gümüş için 16.50 seviyesinin kuvvetli olduğunu altını pek düşünmediğimi ama kırılırsa 15 50 ihtimalini söylemiştim. Dolar 6.07 seviyesine kadar salma yapabilir ancak Gümüş Ons yavaş yavaş kendisini yukarıya atıyor 16.86 , 17.03 seviyelerini aşabilirse 17.38 e kadar yükseliş söz konusu olabilir. Mart ayı dalgalı bir ay olacak. Elinde TL olanlar 16 50 seviyelerini bekleyebilir. Gümüş olanlar panik satış yapmayın biraz sabredin Gümüşün yükselişi başladığında sert çıkar. Bu süreçte dikkatli olarak dolar gümüş arası git gel yaparak elde ki miktar arttırılabilir ancak riskli bir işlemdir. TL olarak değerlendirmeleri daha önce yapmıştım tekrar etmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Tele Gram kullananlar PlatformTube kanalında beni bulabilirler. Hepinize bol kazançlar.
- @🌷⚔ Yaşar ⚔🌷 20:43, 03 Mart 2020
gumus-ons @ÇİZGİ @😈KARANLIK👿 arama yaparak bulabilirsiniz PlatformTube şeklinde yazılıyor.
gumus-ons arkadaslar xagusd yorum lutfen. dolarin dusmesi pariteyi yukseltiyor. 0.5300 almayi kacirdim ama su an 0.5400. yinede alim icin iyi bir kademe bekliyorum.. bilgileriniz lutfen
gumus-ons ilk etapta 17,19 lara atıp üzerinde saatlik kapanışlarda sırasıyla 17,30 ve 17,65 ler izlenebilir..Aşağıda 16,56 çok sağlam duruyo kırıp saatlik kapanış gelirse sırasıyla 16,0 ve 15,5 yolculuğu başlar..TAkipte olup ona göre pozisyon alınabilir..ytd.
gumus-ons Asya lı arkadaşlarımı aradım hepsi beni konferans görüşmesine aldı takaşü nakaromo diyip durdular sonra baktım çevirince. Gümüş coşacak demekmiş gümüş sert yükselir
- B @BurasıKarışacakVaziyetAlın 18:39, 02 Mart 2020
gumus-ons @Dr.Umut Teşekkürler hocam mücadeleye devam siz nasılsınız ?
gumus-ons Gümüş ne lanet bir emtia. Önceden altın 1 artarken 1,5-2 artar, düşerken de aynı şekilde katlı düşerdi. Şimdi artarken aynı oranda artıp, düşerken 2-3 kat düşüyor. Adrenalin isteyen ve riske edecek parası çok olan için uygun bir emtia cinsi. YTD
gumus-ons abiler , aplalar Kedeme uygunmudur , Pazar gecesi alım yapamayi dusunuyorum
- @ECO akıncı 15:01, 29 Şubat 2020
gumus-ons @evren-eren bence bundan daha dip fiyat yok elinde ne varsa koy ben 200 bin ile cuma aksam aldim hadi hayırlısı
gumus-ons dow jones 1.39 dax 3.86 bist 4.01 deger kaybediyor. Gumus ons yerle bir oluyor. Eger boyle giderse dunya sanayisi cokmeye baslayacak.
gumus-ons saka gibi sanki dersin korona virisu bugün çıktı ne iş arkadas