Gumus Ons
Gumus Ons Yarınki Beklenti ( Ne Olur ? )
Gumus Ons Yorumları
gumus-ons Pazartesi günü için en azından bu seviyelerde tutunması gerekiyor...
gumus-ons Gümüş için 26-26.5$ öncesinde kar almayı uygun görmüyorum. İlk kar alma noktası bu seviyedir. Sonrasında 29-30$ seviyesi ve nihai olarak 38-40$ seviyeleri kar alma noktaları olarak belirlenebilir. YTD.
gumus-ons bu gümüşün aşağı inişi çok acayip sert oluyor ona göre 😬
- @45sako 15:28, 22 Ekim 2021
gumus-ons @SarıMetal34 cokmu cikti ki sert insin.ons 30 lara dayansa hak veririm sana
gumus-ons gümüş çok süründürdu artık güldürecek beyler inşallah 24. 8 geçsin rahatlar USD sabit kalsa 8 üstü yolda 30 USD olsa çıkacağım aşağısı kurtarmaz bu zamlardan
gumus-ons Gümüşte 23.00 üzeri pozitif bölge olarak kalmaya devam ediyor. 24.30 geçilirse 24.90 hedeflenebilir. Düşüşlerde 23.00 altına sarkılırsa baskı ön planda olacaktır. https://fiber.market
gumus-ons Bir analist diyordu 23,55 üzerine atarsa 25 dolar,sonrası aralıksız 30 dolar diye..Insallah dediği yerler gelir de herkes tersten kurtulur
gumus-ons Az daha sabır, 23.80 üzerinde iki gün kapatırsa ondan sonra düğün başlıyor. Sonra ki hedef 26, 26dan sonra tekrar önümüze bakarız. Sabredin salmayın moral bozmayın dedik umarım faydamız olmuştur.
- M @Mühendis Bey’ 22:10, 19 Ekim 2021
gumus-ons @sukru-bulut TL olarak bakarsak yanılırız, önemli olan burada onsun yukarda seyretmesi bunu izlemeliyiz. Ons için 23.80 kritik üstünde kapanışlarla kendine taban yapmasını görmek lazım. Düşüşler için endişe etmeyin, kar satışları illa ki gelecektir, iniş çıkışlar normaldir. 1 hafta içinde 25 seviyesini deneyeceğini düşünüyorum. Olası düşüşler için panik yok normaldir.
gumus-ons AZ SABREDİN UÇUSA GEÇECEK
- Y @yaso-babo 16:07, 19 Ekim 2021
gumus-ons @Şahin YAMAN vallahi gördü. bozdum hemen bir kısmını. daha da çıkış yapacağım. muhtemel yükselecek. çünkü investing de güçlü al sinyali var. aman çok şükür başka bir isteğim yok. perisan etmişti. hani ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi birşey.
- Y @yaso-babo 15:53, 13 Ekim 2021
gumus-ons @Şahin YAMAN bir halt olmaz bu gümüşten. hani altın 1 artarsa gümüş 2 artardı. şimdi altın 1 artıyor, gümüş yarım artıyor. 7 TL'yi görsün başka birşey istemiyorum. zararının yarışı çıksın satacağım.
gumus-ons Bişey almayacaksan, borcun yoksa ,şimdi para lazım değilse ,bekleyin derim
- @ons uz olmaz 15:59, 19 Ekim 2021
gumus-ons @pikacu1 abd ye bağlı ,alıcılı olursa bu hafta 25 i görebilir