AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, 2003-2017 döneminde yıllık ortalama 8 OSB projesi hayata geçirilirken, tamamlanan projeler için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2018 fiyatlarıyla toplam 5 milyar lira kredi kullandırıldı.
OSB'lerin altyapı yatırımlarıyla küçük sanayi sitelerinin inşasına ilişkin tüm alımların katma değer vergisinden (KDV) istisna tutulmasına ilişkin KDV
Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın da katılımıyla imzalanan Sabit Elektronik Haberleşme Altyapısının Kiralanması Protokolü ile Türkiye'de artık rekabetin, altyapıya erişimin kısıtlanmasından altyapı üzerinde verilen dijital servislerin zenginliğine ve kalitesine doğru dönüşeceğini&n
Devamı Haber Kaynak: uzmanpara.milliyet.com.trEkonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AA muhabirine Eximbank'ın ocak-nisan dönemi performansına yönelik açıklamalarda bulundu.
Türk Eximbank'ın, mart ayı itibarıyla yüzde 93'lük kredi/aktif oranına göre bankacılık sektöründe birinci banka olduğunu vurgulayan Zeybekci, kredi büyüklüğüne bakıldığında ise dokuzuncu büyük banka konumunda bulunduğunu kaydetti.
Kadınların on binlerce dolar değerinde pahalı çanta kullanmalarının altında sadece lüks tutkuları yatmıyor. Sınırlı sayıda üretilen bu çantalar, ikinci el piyasasında her yıl değerini artırarak alıcı buluyor. Kadınlar böylece hem bu lüks çantaları kullanmış oluyor hem de istedikleri zaman satıp nakde çevirebiliyorlar. Bu sayede el çantaları, döviz ve altın gibi bir yatırım aracı haline dönüşüyor.
&n
El-Arab gazetesinin haberine göre, Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ülkedeki tüm satış noktalarındaki çalışanlara, bugünden itibaren Katar'a abluka uygulayan Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Mısır ve Bahreyn'den ithal edilen tüm ürünleri raflardan kaldırmaları çağrısında bulundu.
Bakanlığın Tüketici İşlerine bağlı İdari Birimler müfettişlerinden de ürünle
Demokratların Çinli firmanın yeniden faaliyete geçmesine imkan tanıyacak anlaşmaya karşı çıkmasını eleştiren Donald Trump, Twitter'dan art arda yaptığı paylaşımlarda şunları kaydetti:
"Senatör Chuck Schumer ve Obama yönetimi, telefon şirketi ZTE'nin hiçbir güvenlik kontrolü olmadan büyümesine izin verdi. Ben şirketi kapattım ve açılmasına yüksek seviyede güvenlik k
İstanbul Ticaret Odası (İTO), iş dünyasına yeni pazar ve işbirliği fırsatları sunan küresel fuarlara katılımda doları 4 TL, Euro’yu da 4.8 TL’den sabitledi.
İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, fuar katılımlarında döviz kurunu sabitleme kararı için, “İhracatçımız bir ay sonra katılacağı fuarda ne kadar ödeyeceğini bilerek, üretime daha fazla ağırlık verecektir” dedi.
ABD Merkez Bankası (Fed) 2019 yılına ilişkin toplantı takvimini açıkladı.
Fed'den yapılan yazılı açıklamada, gelecek sene gerçekleştirilecek Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantılarının tarihlerine yer verildi. FOMC, her yıl olduğu gibi gelecek sene de mart, haziran, eylül ve aralık aylarında olmak üzere 8 kez toplanacak.
Buna göre, FOMC toplantılarının 2019 yılındaki tarihleri şöyle olacak: 29-30
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Avusturya'nın kredi notunu teyit ederken, İtalya'nın kredi notunun izlemeye alındığını duyurdu.
Moody's tarafından yapılan açıklamada, İtalya'nın "Baa2" olan kredi notunun düşürülebileceği uyarısı yapılırken, şu an için ülkenin kredi notunun izlemeye alındığına yer verildi.
İtalya'nın kredi görünümünün Ekim 2017
Haftalık bazda Borsa İstanbul'da (BIST) işlem gören hisse senetleri ortalama yüzde 0,77, altın yüzde 6,45, dolar da yüzde 5,10 değer kazandı.
BIST 100 endeksi, hafta içinde en yüksek 103.769,80, en düşük ise 100.888,80 puanı gördükten sonra haftayı, önceki hafta kapanışına göre yüzde 0,77'lik artışla 103.200,08 puandan tamamladı.
Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar k&
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.