Yıl başından bu yana yabancı yatırımcıların Çin hisselerinden çıkışı rekor seviyeye ulaştı.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comBatı ülkelerinin yaptırımları petrolde olduğu gibi altında da Rusya'nın ticaret yapmasını zorlaştırırken, İngiltere ve ABD, Rusya'nın altın rezervlerini kullanmasını engellemeye yönelik adımlar atıyor.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comAlmanya, Avrupa ile ABD arasında yeni ticaret anlaşması görüşmelerinin gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtti.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comPetrol alanlarıyla ilgili hizmet sunan üç büyük şirket Baker Hughes, Schlumberger ve Halliburton Rusya'daki gelecek projelerinden çekilme kararı aldı.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comAvustralya, Rusya'ya yönelik alüminyum cevheri ve alümin ihracatını yasakladı.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comRus enerji şirketi Gazprom, Ukrayna üzerinden Avrupa'ya yapılan tedarik ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comSuudi petrol şirketi Aramco, 2021 yılında kârını bir önceki yıla göre iki katından daha fazla artırdı.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comZelenskiy, Ukrayna'daki savaşın sorumlularının İsviçre'deki hesaplarının dondurulmasını istedi
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comSON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.