Türk Sudan Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Anonim Şirketinin tasfiyesine karar verildi.
İsrail ordusu Gazze'de Hamas'a karşı yeniden operasyona başlandığını duyurdu.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comKüresel piyasalar yılın son ayına zayıf bir seyirle giriş yaptı. Piyasalarda öne çıkan konulardan biri OPEC+ toplantısında alınan karar oldu.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comPetrol, Perşembe günü daha fazla üretim kesintisi vaat eden ancak ayrıntıların belirsiz olduğu OPEC+ toplantısının ardından düşüş yaşadıktan sonra kayıplarını sürdürdü.
ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, ABD ekonomisinin daha fazla sıkılaştırmaya ihtiyacı olmadığına ve güçlü istihdam ile "yumuşak iniş" sağlama yolunda ilerlediğine inandığını söyledi.
Yatırımcılar fabrika faaliyeti özel anketlerini değerlendirirken Asya piyasaları geriliyor; Çin imalat saatlerinde sürpriz büyüme
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comResmi Gazete'de yayımlanan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tebliğiyle reeskont işlemlerinde iskonto faiz oranı yıllık yüzde 40,75’e çıkarıldı.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comCaixin tarafından yapılan bir ankete göre, Çin'in imalat sektörü Kasım ayında beklenmedik bir şekilde büyüdü.
Yeni tebliğle bankalar, döviz dönüşümlü kur korumalı hesaplara politika faizinin altında faiz verebilecek ancak bu oran, politika faizi olan 1 hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 85'inden daha düşük olamayacak. Böylece standart TL mevduat desteklenirken döviz dönüşümlü kur korumalı mevduata (KKM) verilen faizin cazibesi azaltılacak.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comSON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.