EURUSD / EUR / USD

ALIŞ 1,1741
SATIŞ 1,1743
FARK -%0,05
Önceki Kapanış 1,1748
Günün En Düşük Değeri 1,1703
Günün En Yüksek Değeri 1,1763

EURUSD Pazartesi ( Ne Olur ? )

%100 Azalır
1 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

EURUSD Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

EURUSD Bu parite yükseldiğinde dolara mı arbitaj yapılmalı euroya mı arbitaj yapılmalı

EURUSD 1,422’den sattığım € ile şuan tekrar €’ya dönüş yapsam 440€ suan parite kârım var. Bu düşüş kaçı bulacak bakalım.. Parite yapan var mı acaba?

EURUSD Dün yine bir haltlar döndü Eur/Usd paritede. Vuran voleyi vurdu. Nasıl oluyorsa haftasonlarında voleyi vuruyor birileri sürekli. Onun haricinde boş boş yazıp ekran kililiği yapmak istemiyorum. Piyasanın heyecanı yok bu hafta yine. 

    EURUSD Saat sabahın 06.50 grafik Anasının nikahına düştü askında terbiyesizce konuşacaktım fekat yakışmıyor siz yakıştırın 5.323 haftalardan beri beklenen bir seviye bana göre burası doların dibi idi görünüşe göre dip mip dinlemeyecek dedim ya Anasının nikahına düşmeye devam ediyor. O na dikkat et buna dikkat et derken buralara geldi eh artıkın hiç bahsetmediğim destek 5.200 gelecek gibim duruyor. Zarar ortalaması şu anlık 80 kuruş oldu karı bıraktık zarar yazmaya başladı alım tavsiye etmiyorum bende olduğu gibim her kezin elindeki kendine bu kadar girdikten sonra dirence gerek yok son iki kademeyi tekini dolara tekini kendime sıkacağım hayırlı sabahlar

    EURUSD pazartesi açılışı 144 yukarısı yapar mı!? genel görüşleri alalım.!? 

      EURUSD Hayırlı geceler. Abritaj için 1.1335 (TFX 1.1345) seviyesini bekliyorum. Sabah TSİ 08.00'a kadar emir girdim gelirse %50 alım yapacağım.

      EURUSD EURUSD da orta ve uzun vadede hedef 1.08. ha bu seviyeler gelene kadar iki geri bir ileri yapar ama bu seviyelerin gelme ihtimali yüksek. dxy 'nin en büyük bileşini bu parite dolayısıyla dxy 'nin yükselişinden en çok bu parite etkilenecektir. 1.08 lı seviyeler geldiğinde %25 dolardan geçmeyi düşünüyorum. ytd

        EURUSD Arkadaşlar uçuyo kaçıyor dediğim çıktı diyenlere itibar etmeyin bence şu anda piyasa sıkıntılı ve zaten önceden ne olacağını bilen pardon bilen demeyelim tahmin eden yükünü tutar kar zarar sadece yatırımcıyı üzer veya mutlu eder kendi kararlarınızı kendiniz verin bence ve bir klâsik Ytd :)))

          EURUSD sabit euro karşısında yıl sonuna kadar düşecek olan doların şansı pek yok o yüzden artacaktır.

            EURUSD euro dolardaki şu hareket yukarının olmadığını 1.11 leri dahi görebileceğimizi anlatıyor sanki. hep birlikte göreceğiz yılbaşından sonra neler olacak 

              EURUSD Burda bi italyano vardı sabah namazı yorum yapardı nerde ki o.. bu arada 1.15 e değmeden rahat etmeyecek bu parite

                EURUSD dolardan Euro'ya arbitraj yapmak istiyorum baya bı zararım.var dolardan sizce hangi seviyeden arbitraj yapmam gerek ?

                EURUSD Tfx kullananlar makas kaç pip? Kuveytte al-sat 25 bu uygun mu? Yoksa tfx mi mantıklı

                EURUSD su an dolardayim 5.38 den arbitraj la birseyler yapilabilirmi bu arbitraj nasil yapiliyor..

                EURUSD 1,16 görülebilir parite de

                  EURUSD 1.14 gelse ne güzel olacak.

                  EURUSD 1.1360 dan Euro dolara çevrilmiştir makas 0.022. Ytd.

                    EURUSD # 120 gram satılıp 11 usd kârla 4761 usd alındı. #4.761 usd ile 3.780 sterlin alındı. # 3.780 sterlin 24 usd kârla satılıp 4.785 usd alındı. # 4.785 usd ile 4.216 euro alındı.sizce bu kâr mı zarar mı Ve

                    • EURUSD @mkd aslında pek bir çalışmam yok,sadece dolar endex ı etkileyen faktörlerleri takip etmek yeterli oluyor(Bir de fed 'in faiz artırım ya da sabit bırakma fiyatlamasinda parite yapmak çok önemli . Örnek :iki gün önce piyasalar fed 'in faiz artırımını bir günde fiyatladı, dolayısıyla usd arttı euro ve gbp ucuz kaldı;o anda ucuz olanını alacaksın(burada erken davranmak ve hep takipte olmak gerek,çünkü bir günde fiyatlanan bir para ardından satış yiyeceği kesin) Böyle böyle daldan dala geçiş yapıyorum. Bir de dikkatimi çeken şey dolar endex ı iki gün çıkış yapıyor iki gün iniş burada pariteyi takip etmekte fayda var.

                    EURUSD Saat sabahın 06.45 grafik 5.3150 eski cam kırıkları bardak olamadı yani destekler dirence dönmeye başladı 5.350 -5.400 -5450 destek derken şimdi direnç diye bahsediyoruz. neyse aşağıda 5.300 akabinde 5.280 detayında 5.200 var özellikle bu seviye önemli ayın 13 önemli burada verilecek Mb kararı elimizdekinin ne kadar bekleyeceği (çıksada çıkmasada nasıl olsa satmayacağız. )Ortaya çıkacak hayırlı Haftalar hayırlı sabahlar.

                    Yorum Yaz