3000 Karakter
Görsel Yükle

USD Erdoğan'ın mal varlığının araştırılması istendi Temsilciler Meclisinde kabul edilen yasa tasarısı Türkiye’ye yaptırımlar öngörüyor. Tasarıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mal varlığının da araştırılması isteniyor. ABD Temsilciler Meclisinde 1915 olaylarını soykırım olarak nitelendiren tasarısının yanı sıra Türkiye'ye yaptırımlar öngören yasa tasarısı da oylamaya sunuldu. ABD Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada Suriye’nin kuzeydoğusuna yönelik askeri harekâtı nedeniyle Türkiye'ye yönelik yaptırımlar öngören yasa tasarısı dün 16’ya karşı 403 oyla kabul edildi. Cumhuriyetçi ve Demokrat üyelerin oyları ile kabul edilen tasarı bazı hükümet üyeleri ile Türk Silahlı Kuvvetlerinin üst düzey komutanları ile Türk ordusuna yönelik yaptırımlar öngörüyor. Tasarının yürürlüğe girebilmesi için Senato tarafından kabul edilmesi ve ardından Başkan Donald Trump tarafından onaylanması gerekiyor.

    USD Halk TV de Kemal Kılıçdaroğlu konuşuyor .

      SASA biraz yüksekten almışlar ama yinede dediğimi yapmışlar .helâl size çocuklar 

      Bakan Varank sanayi üretim verilerini değerlendirdiOrganize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından Ankara JW  Marriott Hotel'de düzenlenen 7'nci OSB Enerji Zirvesi, Bakan Varank, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü'nün katılımıyla başladı.
      Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, burada yaptığı konuşmada Kasım 2019'a ilişkin sanayi üretim verilerini değerlendirdi.
      Sanayi üretiminin K

      Devamı Haber Kaynak: uzmanparam.milliyet.com.tr

      USD 2020 yılında işsizlik oranı %13'ün altına inecektir. Bu sene genişleyici para politikası uygulayacakları için işsizlik düşecek, enflasyon yükselecek. Bu yıl çok fazla zamlar gelecek. CDS(Risk Primi) düşmesi iyi ama 100'ün altına inmesi gerekir. Faizler düşerek yatırımlar artmayacak. Çünkü riskler fazla. Faizler düşürerek maliyet enflasyonu düşecektir ama kur yükseleceği için maliyet enflasyonda düşüş hissetmeyeceğiz.

        GLYHO takibe aldım 🙊🙉🙈

        gram-altin Arkadaşlar defaten söylüyoruz altının istikameti pozitiftir. (++++++) , Ons 1566 yı bulana kadar dinlenme safahatındadır. Ons 1566 ya buluncaya kadar ufak iniş ve çıkış hamleleri normaldir. Bu iniş çıkışlar esnasında aşırı korkaklar , sabırsızlar kaybedecektir. Beklemede kalın 1566 yı geçtiği andan itibaren kademeli yapıştırılabilir yani alım :)))) yapılabilir sadece bekleyin ve görün yalnız gördükten sonra takipte kalın ki daha çok kazanın... hep birlikte güçlenelim hayırlı kazançlar...

          Rusya`nın enerji gelirleri düştüRusya Federal Gümrük Servisi verilerine göre, ülkenin petrol ihracatı gelirleri 2019'un 11 aylık döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5,8 azalarak 111,6 milyar dolara düştü. Bu dönemde doğal gaz ihracatı gelirleri ise yüzde 15,4 azalışla 37,7 milyar dolara geriledi.
          Söz konusu dönemde doğal gaz ihracat hacmi yüzde 1,6 azalışla 199 milyar metreküpe düşerken, petrol ihracat h

          Devamı Haber Kaynak: uzmanparam.milliyet.com.tr

          USD Merkez bankası çok ince çalışıyor. Ne çok düşürüp alım fırsatı ne de çok yükseltip satım fırsatı veriyor. Üç aşağı iki yukarı git gel yapıp duruyor.

            ADNAC ŞU HİSSEYİ BİR SATAYIM BİR DAHA BULAŞMAM.....

              YENİ ÜYELİK

                PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

              PİYASA ÖZETİ

              Bizi Takip Edin

                Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

              Yorum Yaz