SPK'dan yapılan açıklamada, Sermaye Piyasası Kanunu’nun (SPK) çeşitli maddelerinde değişiklik yapan “Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” 25 Şubat 2020 tarihli ve 31050 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiği anımsatıldı.
Kurul nezdinde bu kapsamda yürütülen ikincil düzenleme çalışmaları çerçevesinde SPK’d
USD YURT DIŞI FOREX FİRMALARI SİZLERE BONUS VADLERIYLE OYALAMAKTADIR YASAL UZMAN AVUKATLA DAVANIZ ACIN YASAL YOLA BAŞVURUN,
bist-100 İyi ki direkt kaldırmışım yorumu , sonradan hatırladım iyilik yok 😂 direkt eksi için pusuda bekleyen spekciler var ahahah😂
gram-altin Çok tersten kalmıştım inş .yükselişle düzelirim
gram-altin Bildigimiz kadariyla gram altinda 393 ve akabinde 396 seklinde iki adet siren noktasi var. Benim de hedefim 400 de kademeli cikis. Fakat bu direnclerden de emin degilim. Bunlari soyleyenlere gecen sefer neden 396 yi gordukten sonra dibe cekildigini sormak gerek.
ISFIN merhaba iş teknoloji hisse senedi fonu hangi iş bankası hisse senedine göre işlem görüyor bilgisi olan var mıdır??
USD TÜRK iş : Son çare genel GREV! kıdem tazminatının fona devredilmesine karşıyız.
gram-altin 386 ya düşünce bi daha 365 ler geliyor korkusuyla 383 den çıktım su hale bak ya ... nasipten öteye gidemiyorsun...
Şirketin büyük ortağı, Singapurlu Scoot&Nok Hava Yollarından yapılan açıklamada, kurulduğu 2014 yılından bu yana kar edemeyen şirketin mali durumunun pandemi koşullarında daha da zora girdiği belirtildi.
Açıklamada, şirketin yüzde 49 hissesine sahip diğer büyük ortak Singapur Hava Yolları ile yapılan istişareler sonunda tasfiye kararı alındığı kaydedildi.
Kararın ardından şirketin 450 çalışanı işsiz kalacak.
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.