3000 Karakter
Görsel Yükle

USD Buradan Benzine, Otogaza,Elektriğe ve Doğalgaza zam yapan zincir marketleri tekrar kınıyorum

    gram-altin Kasımda ons gider dolara döner kasıma kadar ons cıkmalı

      USD Evden çıkıp döviz bürosuna gidene kadar %3 değer kaybeden paramız var çok şükür!

        USD Mb başkan değişimi + faiz indirimi h.o kesinlikle ytd

        USD Hazine ve Maliye Bakanlığı, Resmi Gazete'de yayınlanan ve döviz bürolarını ilgilendiren tebliğ değişikliğiyle ilgili "Döviz piyasalarına herhangi bir müdahale yok. Bir alt sınırı olmaksızın döviz alım satım işlemlerinde kimlik tespiti zorunlu hale getirilmiştir" açıklamasında bulundu.

          USD Dolar düştü 

            BTCUSD Arkadaşlar kriptoda çok eski değilim ama, mantık şu şekilde yanlışım varsa düzeltin. Önce btc boğa sezonunu başlatır, sonra ani satış tepkileri olmaksızın yataya bağlar ve başlangıçtan yataya kadar arttığı orana göre altlara yer açar. Sonra btc yatay seyirde iken açtığı yere altlar birer ikişer 2,3,4x yapar, büyük altlar ise daha yavaş bir şekilde yükselir. Bu değilmidir tablo?

            • BTCUSD @coinfused Anlıyorum doğru söylüyorsun. Bir şey daha dikkatimi çekti, 2021 temmuz sonrası altcoin mini rallisinde en adını duymadığımız ve hacmi çok düşük coinler aniden 2,3 x yaptı. Balinaların bir oyunu mudur ne amaçla bu tip yatırımlar yapılır mantığa sığdırmak imkansız. Ben borsaların kendilerinin de bu tip alakasız coinlere kendileri yatırım yapıp şişirerek altlara ve genel olarak kriptoya ilgiyi canlı tutmaya çalıştıklarını düşünüyorum.

            • BTCUSD @🤠 Kebapçı Celal Normalde geçmişte durum bu şekilde olurdu doğru ancak 2016dan beri ilk defa BTC yükselirken altcoinler düşüyor. Bu durum geçmiş dönemlerde yaşananlardan oldukça farklı ve garip bir durum. Kripto para risklidir, tedbir almak ve bodoslama dalmamak lazım.

            USD Çakacakları zamanı heyecanla bekliyorum 😎

            gram-altin sayın cumhurbaşkanımız MB başkanı Şahap kavcıoğlunu biraz önce kabul etti. Nazi hareket kere hazırlıklı olmalı.ytd.

              USD Doların yükselmesi ekonomimizi olumsuz etkiler. Doğru Lakin 1 dolar 5 TL iken başlayan "Ülke batıyor, bitiyoruz" gibi söylemler deli saçmasıdır. Dolarizasyona bu kadar kapılmayın. ABD ile işbirliği olumsuz olduğu sürece dolar yükselmeye devam edecek. Ya eski düzen( tamam efendim, olur efendim) geri gelecek dolar düşecek ya da yeni müttefiklikler oluşturulacak. Başka çıkış yolu şu an için görünmüyor. YTD.

              YENİ ÜYELİK

                PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

              PİYASA ÖZETİ

              Bizi Takip Edin

                Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

              Yorum Yaz