3000 Karakter
Görsel Yükle

USD algı yapıp dolar düşünce millet kosunca kür farkının anlamı kalmayacak o zaman kazigin en büyüğü

    USD Türkiye'de Son 10 Yılda Alınan Hiçbir Mal Ev Araba Mülk Emtia Hiçbir Zaman Değer Kaybetmedi. Elinizdeki Doların Altının Kıymetini Bilin Daha Önceden 4 5 iken Doları Yüksek Alan Arkadaşlara Profilimde Yazdığım Yazıya Bakarsanız Görürsünüz. kimse Satmadigi Sürece Zarar Etmiş Olmaz. Elinizdekine Sahip Çıkın... YTD.

      USD Doları bozmuyorum isterse daha da düşsün zaten alttan aldım. Dolar dünyanın heryerinde geçer gider harcar gelirim sıkıntı değil.:))

      gram-altin Millet mal alım satımını 2, 3 aydır 13, 14,15,16,17 ve en son 18 lira kur üzerinden yaptı siz inanıyormusunuz tüm toptancılara siz malınızı pahalı sattınız kur farkını bize geri verin deyin bakalım size ne diyecekler. Altınıda 1080 liradan sattılar sizce bunu alıp parası erimesin diye yatırım yapan küçük yatırımcı ne yapsın olan garibanlara oluyor. Faiz indirimi öyle bir anda 5 puan indirilirse yüklenme olacağının ekonomi bürokratları bilmiyorlarmı, 19 senelik iktidar her sene bir puan faiz indirseydi şimdi faiz % 0 olurdu, demekki indirilebiliyormuş..

        USD halkın doları katarin doları buhar olunca anlayacaklar uzun adamın oyununu

          USD 25 yaşındayım. 10 seneye yakındır çalışıyorum. kar etmeyi gectim. kenarda köşede bir miktar para kalsın evlenince veya ev alırsam kullanırım diyordum. ortada dönen oyunlar sayesinde hayallerimden de hedeflerinden de oldum. siz geleceğe yatırım olsun diye dolar , altın alanları hain vs ilan etmeye devam edin. faiz haramdir diyipte gizli tefecilik yapan o kişi ve ardında saf tutanlar ahirette doğmamış bebeğin , yetim çocuğun hakkını faizle ödersiniz. dolar veya altın alanlar kimin cebinden kasasından para çalmışta siz böyle cahilce hainlikle suçluyorsunuz? kendi gunahlariniz bitti mi de başkasının hesaplarına göz atıyorsunuz. yazık çok yazık. bu ülke kadar kendi vatandaşını diken bir ülke yok.

            USD makasları bu kadar uzun süredir açık olması ne kadar hukuki.hafta içi mesai saatleri içinde resmen bizi savunacak ne hak nede birim kaldı .resmen paralarımıza el koydular eriyor

              USD Hükümet tebrik etmek lazım yaptıkları iş kolay değil gerçekten. Zeki adamlar zaten zeki olmasalar orda duramazlar. Dolar 6 TL iken 18 yaptılar sonra 12 ye indirip gücünü gösterdiler. Halk da halay eşliğinde 6 TL den 12 TL ye çıkan doları coşkuyla kutladı 🙏🙏

                Garanti BBVA Genel Müdürü Baştuğ: Tedbirlerin dövize yönelimi yavaşlatacağını düşünüyorumGaranti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ kur korumalı TL mevduat enstrümanı ile Bloomberg'e açıklama yaptı. Baştuğ, tedbirlerin dövize yönelimi yavaşlatacağını söyledi. Baştuğ banka olarak kur korumalı TL mevduat ürününü sunmaya başladıklarını da söyledi.

                Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

                USD Devamının gelmesi ümidiyle 

                YENİ ÜYELİK

                  PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

                PİYASA ÖZETİ

                Bizi Takip Edin

                  Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

                Yorum Yaz