3000 Karakter
Görsel Yükle

USD Doları nasıl hiç kımıldaman duruyor baskılıyorlar mı yoksa sabitlediler mi?yıl sonuna kadar böyle mi olacak?

    USD Doları nasıl hiç kımıldaman duruyor baskılıyorlar mı yoksa sabitlediler mi?yıl sonuna kadar böyle mi olacak?

      USD Arkadaslar daha iyi bilen biri yazabilir mi borsa düşüşteyse doların yükselmesin gerekmez mi neden böyle oluyor bu artık müdahaleyi de geçti cok garip oyunlar mı dönüyor anlamadım :D

      USD Sayın başkanım piyasa nasıl olacak.Piyasa gözlerimin içinde şimdi sade ve sadece gözlerimin içine bakın.

      USD Mevduat faizi son dönemde yüzde 14, 15 hiç olmadı, iyi paran varsa 17, 18 ve bugün artık 19 veriyorlar,.. ama tabi mevduat dolarla kafa kafaya gelecek yani yüzde 25 27 civarında olacaktı ki insanlar döviz almasın, bunu üstü kapalı yapmış oldular aynï hesap, faizden doğan tl değer kaybı bu sefer döviz rezervinin aşırı düşüp, TL'nin aşırı basılıp çoğalmasından kaynaklanacak... arada dalaverelerle işi geciktirirken, sonucu zarar olarak daha da büyük hale getiriyorlar,.. giderken tarihin en büyük borcunu bırakıp gidecekler,.. ...sabahtan beri izliyorum, euro, sterling çıkmak istiyor, ittiriyor, dolar arkadan çekiyor,.. buradaki parite tl endeksli dolar ve euro üzerinden gösterirken dünyanın herhangi bir yerinde dolar/euro paritesi daha düşük,.. dolar 50 kuruş ile 1 lira arasında sabahtan beri baskı görüyor,.. gelen dolarlar bitince ne yapacaklar? ...bence şimdi herkesin aklında tek soru var, dolar yükselince zararı kapatalım da çıkalım mı? yoksa bu sefer geldiği yerin üstünü dener mi?

      gram-altin Arkadaşlar bir sorum olacak .Yapı kredi ya da diğer bankalarda altın hesabındaki altınları fiziki olarak talep edebiliyor muyuz?

      USD suan mevduatlar 181 güne kadar 19 kadan veryor bütün bankalar dün 16 zor veriyorlardı el altında artıram gidilmiş herkese bol kazançlar ama 90 gün dolar altın euro stabil artık 

        USD Şuan aklıma geldi bir çok kişi bankalardan parasını çekse nakit olarak tutsa bu yapılan doları dayalı mevduat işi ne olur batar mı çıkar mı ?

        • USD @usdsdu @erkutxusd orası öyle ama bankalarda para kalmazsa batarlar yani ne kadar dayanabilirler ki ama yapılan tam bir alçaklık oldu 18 - 17 düşse anlarım insanlar satar çıkardı ama 10 kadar düşmesi ileride büyük sıkıntı olacak çünkü bir sürü dükkan sahibi 18 kurdan ürün aldı dükkanına biz bile saat satışı yapıyoruz dolardan alıyoruz 18 kurdan aldık yani bilsek veya duyum yapılsa almazdık

        USD Beyler bu dolar korumalı hesaplar nerde hiçbir bankada göremiyorum

          USD Kendi ülkende ihanete uğruyorsun kardeşim bunu gör artık. Bunlar bu ülkenin başında olduğu sürece bu ülke gözümde bir hiçtir artık.

            YENİ ÜYELİK

              PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

            PİYASA ÖZETİ

            Bizi Takip Edin

              Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

            Yorum Yaz