USD Nebati: Şimdi de neden bu kadar düşüyor. Nrreye kadar gidecek bilmem ama o köpüğü ben almıyorum. Biz izliyoruz, piyasa kendisi alıyor ve durmuyor.
NIBAS Nasıl satacağız arkadaşlar satamıyorum
gram-altin kârdan zararım var ama olsun ana param duruyor üstüne 45 bin koymuş altın 390 'na gelmediği sürece benim için 0 sıkıntı ama tekrar gelir o seviyelere sadece sabır şuan keriz avındalar silkeleme yapılıyor piyasada
USD Arkadaslar kimse dolar bozdurmasin ama herkes gitsin bankadan dolarını alsin. Bunlar gece gece soydu bizi bizde yastık altina kaldıralım. Adam göz göre göre yalan söylüyor.
USD Çakallar ucuza dövizimi alamayacaksınız, ponzi sisteminizi de başınıza çalın.
USD Bak bak adamın dediğine bak dolara endeksli yeni mevduat modeli hazineye yüktür yüksek bir kur artışın da devlet bunun altında ezilir diyor kardeşim Bırakta bunu hükümet düşünsün sen dolar yükseldiğin de kazanacaksın zaten beklentin de bu yönde değil mi niye üzülüyorsun kibu kadar? burada şunu anladım ki bu arkadaşlara doları 1 lira da yapsan yaranamazsın hep bir kötüleme hep bir karalama kampanyası arkadaşlar siz ne istiyorsunuz gerçekten bu dolar döviz insin mi yükselsin mi?
USD 1.Gece hiç bilinmeyen sebeplerden ötürü aynı saatlerde düşüş oluyor. 2. Sabah 10 sularına kadar devam eden düşüş. 3. Bakın döviz düşüyor gidelim TL mevduata geçelim. 4. Kur düşükten herkesi topla mevduata. 5. Öğle saatlerinden sonra normal seyrine dönüş (bıraksalar belki 13-14-15) 6. Bu sırada düşükten, gelen TL mevduat ile topla Dövizi. 7.Bunun sonu nereye gider. ? Sadece mantık çerçevesinde yorum yapacak arkadaşlar cevap versin. (Şuan TL de beklemedeyim.)
USD o günlerde gelecek olan yine vatandaşa olucak.
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.