3000 Karakter
Görsel Yükle

Zorunlu trafik sigortasında teminatlar iki katına çıktıSigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), araç rayiç değerleri ve hasar maliyetlerinde yaşanan gelişmeler dikkate alınarak zorunlu trafik sigortası asgari teminat limitlerinin yüzde 100 artırıldığı bildirdi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

USD Doları 14,5 e almış şimdi 16 olmuş diye seviniyor. Br adam yuksek TL enflasyonunda şeker, yağ, mazot alsaydın daha çok kazanırdın. Seninki kazanmak degil keşke bunu anlayabilseydin. aTL enflasyonumdan kurtukdun ama Dolar enflasyonu da var hala orada kaybediyorsun.

    PGSUS tekrar alınan pegasus 126.76 ortalamayla yola devam ytd..

    USD Evet şimidide MB faiz artıracak 2000 3000 puan diye yaygara başladı. Dahası Enflasyon endeksli bono veya tahvil çıkacağı dedikodusu başladı. Varsayalım bunlar gerçekleşti elektirik doğalgaz faturan ödediğin kiran araç fiyatları ev fiyatları pazar harcamaların benzin mazot lpg fiyatları düşekmi. Doları düşürmekle bunlar düşmüyor malesef 18 tl den 10 liraya düştü zam yapmurları başladı düşen hiçbir şey olmadı çok çabuk unutuyoruz bazı şeyleri. Doların düşmesiyle enflasyon düşmüyor. Herkez elindekine sahip çıksın şimdide korkutarak insanların elindeki malları almak istiyorlar.

    gram-altin Şu aralar ortalık karışık kim ne derse boş gibi. Puslu ortamda bence ne alırsan al sabreden kazanır. Kısa vade düşünmek yanlıs olur. ytd

      gram-altin Gümüş ne diye geçiyor arkadaşlar

      USD Birazda burdan alalım

        USD Dogru soylemis bu ors… cocuklarina. 

          USD Kimseye al veya sat demeyin. Fikrinizi paylaşın ve insanlar kendi mantıkları ile hareket etsinler. Burada bazıları al veya sat diyor. Bu doğru bir hareket değil. Zarar ederse sen karşılamıcaksan al veya sat demek doğru değil. Sadece insanlara fikir verin akıl değil.

          USD 16 ya kabul etiyseniz artık devirib 16.45 hızlı gitmek istiyorum sonra da kendimi düzültib 15.70 inebilirim ytd 

            YENİ ÜYELİK

              PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

            PİYASA ÖZETİ

            Bizi Takip Edin

              Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

            Yorum Yaz