3000 Karakter
Görsel Yükle

BTCUSD Gel gel hareketi sanki bunlar ne değişti hiç

    USD Ülkede alim çoğalacağına cahil çoğalıyor. Eğitim şart.

    gram-altin En geç eylül ekim  

    USD ONS ALTIN ÇIKARMA MALİYETİ 1700 $... Altın çıkarmanın taban maliyeti 1.700$'la rekor seviyede ! - Önde gelen bağımsız değerli metaller danışmanlığı Metals Focus'un en son verilerine göre, 2021 yılının 3'üncü çeyreğinde, küresel ortalama altın çıkarma maliyeti 2013 ortasından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. PEKİ MALİYET NE? CIBC World Markets (Canadian Imperial Bank of Commerce)' nin verdiği bilgiye göre, 700$ olarak kabul edilen maden çıkartma maliyetinin üzerine, ons başına 275$ yatırım amaçlı kapital, 150$ yeni maden inşa etme kapitali, 125$ maden arama ve proje geliştirme maliyeti, 50$ genel giderler, 200$ da vergi ve diğer resmi harçlar ekleniyor. Böylece 1 ons altını n gerçek maliyeti 1.500$'a çıkıyor. Buna 200$'lık şirket kâr payı da eklenince, altın için fiyat tabanı 1.700$'a tırmanıyor. (CIBC World Markets)  

    IZFAS 🟥IZFAS – Şirket sermayesi yarın 16,9 milyon TL’den %250 oranında bedelli olarak 42,2 milyon TL nakden artışla 59,06 milyon TL’ye yükseltilecek. Bedelli Tarihleri: 07.07.2022 – 21.07.2022

      USD Dolar euro altın ne bulursanız alın Borsaya girip parasını TL de tutana hic destek olmuyorlar

        Wells Fargo: ABD ekonomisi resesyona girdi Wells Fargo Yatırım Birimi’ne göre ABD ekonomisi yüksek enflasyon, tüketici güveninde azalma ve şirketlerin harcamalarındaki zayıflamayla beraber resesyona girdi.

        Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

        Petrol haftayı düşüşle tamamlamaya hazırlanıyor Petrol, talebin azalacağına ilişkin endişelerle haftayı düşüşle tamamlamaya hazırlanıyor.

        Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

        Eski Japonya Başbakanı Abe Şinzo, katıldığı etkinlikte silahla vurulduEski Japonya Başbakanı Shinzo Abe seçim kampanyası için katıldığı etkinlikte konuşma yaparken silahla vuruldu

        Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

        BOE/Pill: Daha hızlı faiz artışına karşı değilim İngiltere Merkez Bankası Başekonomisti Huw Pill ihtiyaç olursa daha hızlı faiz artışına açık olduğunu söyledi

        Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

        YENİ ÜYELİK

          PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

        PİYASA ÖZETİ

        Bizi Takip Edin

          Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

        Yorum Yaz