ons kredi kartı na 5 tane çeyrek altın alsam mantıklı mı
USD Konut projesi ile ilgili bir bakayım dedim. Memur maaşları son 20 senedeki gibi artarsa, 900.000 tl için toplam 7 milyon tl ödemesi olacak. Kredi çekilse 2 milyon ödemesi olur. Çok riskli geldi bana bu iş.
gram-altin Bu fırsatlar kaçırılmaz.Pazartesi,yeni haftaya yükseliş ile başlacak,tahnimin
USD Nancy pelosi ermenistana ziyarete gidecekmiş. canimizi acitmamasi acisindan girecekler icin yağları hazırlayın mümkünse göz göz olmuş bitkisel yağları tercih edin.
gram-altin 8 çeyrek bir adet tam altın alındı…
USD Allah rahmet eylesin
gumus Bakalım nereden dönecek ,fakat dönse bile çok keskin düşüş olmayacaktır ,ciddi yukselis olabilir diyordum biraz zaman hatası oldu ama neyse buna da şükür, 11.50 den kademeli satışa geçtim ,fakat bu bankalar bıktırdı artık ..
USD Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, mart ayında dolar 14,84 iken “Türk Lirası en düşük durumda, daha ineceği bir yer yok, vatandaş rahat olsun” demişti... Bugün dolar 18 lirayı aşarken Nebati'nin borsa konusundaki öngörüleri de tutmadı. Nebati pazar günü 'borsa her geçen gün cazip hale geliyor' derken, BİST 100 endeksi yüzde 4, bankacılık endeksi yüzde 18'den fazla değer kaybetti.
USD taze antep fistigimi aldim yorumlari okuyorum tüm yarişmaci arkadaslara basarilar
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.