BTCUSD evet tayfalar ltc 72.27 short atmaya hazır olun 69.50 den başla çıktıkca
USD O dolar 32 tl olacak bir gün yatırım tavsiyesi değildir ytd
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, vadeli doğalgaz fiyatında megavatsaat başına 275 euro tavan fiyat uygulanmasını teklif etti.
Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Konseyi Üyesi Gediminas Simkus enflasyonla mücadele için Aralık’ta da 50 veya 75 baz puan artırmak gerektiğini söyledi.
Japon iklimlendirme şirketi Daikin, Türkiye’deki AR-GE merkezine, 3.5 milyon euro yatırım kararı aldı. Bloomberg HT’ye konuşan Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder ”Sakarya Hendek’te 3.5 milyon euro yatırım bedeliyle hayata geçireceğimiz yeni AR-GE merkeziyle sektöre inovatif ürün sunmayı, üretimi artırmayı ve ek istihdam sağlamayı planlıyoruz. AR-GE bütçemizi 10 yılda 5 kat artırarak en çok AR-GE harcaması yapan ilk 100 şirket içerisinde yer alıyoruz” dedi.
Equinor ve ortakları, yaklaşık 20 milyar metreküp doğalgazın Avrupa’ya ihracı amacıyla Irpa bölgesine 1,44 milyar dolar yatırım yapacağını açıkladı. Üretimin 2026’da başlaması bekleniyor.
Twitter’da yaşanan çalkantılı süreç sonrası işten çıkartılan yazılım mühendisi Fırat Karaoğlu ve program yöneticisi Tuğçe Evirgen, kullanıcı trafiğinin en yoğun olduğu Dünya Kupası ve yılbaşı sezonunda Twitter’ın, yatırımcıları ve reklam veren firmaları ürkütmemek için, herhangi bir problem yaşamadan bu dönemi geçirmesi gerektiğine dikkat çekti. Karaoğlu ve Evirgen, bu sürecin yanı sıra Ulusal Ticaret Komisyonu’nun (FTC) veri güvenliği için istediği düzenlemeleri yapması halinde Twitter’ın ayakta kalma şansı olacağını belirtti.
Bloomberg HT’ye konuk olan İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Adil Pelister "KGF kredisi bekliyoruz. İş dünyasının 100 milyar TL’ye ihtiyacı var. 100 milyar TL’yi en kısa zamanda piyasaya pompalarsak firmalarımız çok rahat edecektir” şeklinde konuştu.
USD Dolar düşüyor çok çıktı ondan galiba 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😄🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
USD Nok nok nok da nok. Doları devirdi
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.