3000 Karakter
Görsel Yükle

Belçika'dan iki nükleer reaktör için 10 yıl uzatma kararıBelçika daha önce kapatılması kararlaştırılan iki nükleer reaktörünün 10 yıl daha faaliyet göstermesi için enerji şirketi Engie ile anlaşmaya vardı.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

TCMB’den bankalara yeni uygulama talimatıTCMB, yaptığı son menkul kıymet tesisi yükümlülüğü genişletme hamlesine dair uygulama talimatını bankalarla paylaştı. BloombergHT tarafından görülen talimat, bankaların yabancı para yükümlülüklerinin bilanço dışına çıkarılmasını sınırlıyor, menkul kıymet uygulama oranlarını düzenliyor.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

Rus Lukoil Sicilya'daki rafinerisini satacağını duyurduRusya'nın en büyük ikinci petrol üreticisi Lukoil, Pazartesi günü yaptığı açıklamada Sicilya'daki ISAB petrol rafinerisini G.O.I Energy şirketine sattığını belirtti.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT açıklamasıCumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan EYT ile ilgili çalışmayı yakında TBMM'nin takdirine sunacaklarını belirtti.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

EGGUB veriler yanlış.. 

    SODSN Çıkarsan da .....2 yıldır 1 tane kap atmayan şirket mi olur be Allahsızlar...

      ons bu powel yarın ne konuşacakki acaba.umarım güvercin olur.

        AKFGY bu şirket yatırımcıyı av olarak görüyor bu yüzden borsa kirleniyor bu kadar yükseliş evresinde yatırımcısını zarara uğratmak anlaşılır değil

          USD Mehmet Metiner: "Siz Suriye’ye sığınmak zorunda kalsaydınız Suriye halkının size nasıl davranmasını isterdiniz?" Oğuzhan Uğur: "Hocam biz Türk’üz. Ya özgürüz ya ölürüz. Bu soruyu kendinize sorun." 👏👏

            AVAXUSDT Ağırsın 13.5 lere çıkman lazımdı

              YENİ ÜYELİK

                PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

              PİYASA ÖZETİ

              Bizi Takip Edin

                Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

              Yorum Yaz