Goldman Sachs 3 gerekçeyle artık Euro Bölgesi'nde bir durgunluk beklemiyor.
AHGAZ Önümüzdeki yıl buraları ararız gibi geliyor. %23 lük gaz dağıtım ağını elinde tutan bir firma
USD Bugün 17.00 de poweii ın konuşması var bakalım ire aşagı mı olur yoksa yukarı mı atar bekleyip göreceğiz iyi günler
Artan dijitalleşme, hibrit çalışma sistemine geçiş ve mevcut ekonomik konjonktürle birlikte ödüllendirme sistemlerine talebin arttığını belirten Momento'nun Kurucusu Zeynep Dağlı Kastro, 2022 yılında şirketlerin esnek yan haklara ayırdığı bütçenin 3 kat arttığını söyledi.
gram-altin Merhaba arkadaşlar altin bu kadar yükselmişken alınır mı sizce???? Nakit var ne yapmalıyım öneriniz var mı???
USD Arkadaşlar ortalık kırmızı yanmaya başladı 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelik süreçlerinin Türkiye'nin de onayıyla tamamlanacağına inandığını söyledi. İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, ülkesinin NATO üyeliği konusunda Türkiye’nin taleplerinin hepsini karşılayamayacaklarını söylemişti.
Esnafa destek paketini 50 milyar TL ilave ile 150 milyar TL'ye çıkarılacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Paraf Troy esnaf kartı olan esnafımızın hammadde gibi alımlarda kullandığı kredi limitini 150 bin TL’ye yükseltiyoruz" dedi.
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.