3000 Karakter
Görsel Yükle

ODAS Açıkçası 6,50 seviyelerine ineceğini düşünüyorum ytd kendime not.

    AB, Rus petrol ürünlerine fiyat sınırı üzerinde anlaşmaya varmakta zorlanıyorAvrupa Birliği üyeleri, AB Komisyonu'nun Rus petrol ürünlerine fiyat sınırı getirilmesi teklifi üzerinde bir anlaşmaya varmakta zorlanıyorlar.

    Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

    Bakan Nebati: EYT'nin bu yılki yükünü kasaya koydukHazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili maliyetin 2023 için 255 milyar TL olarak hesaplandığını, 31 Aralık'ta EYT'nin bu yılki yükünün kasaya konduğunu söyledi.

    Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

    Motorine indirim geldiMotorinin litre fiyatına 2 Şubat tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 TL indirim geldi.

    Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

    bist-100 şimdi şurda şu yoruma hayır diyenlere boğa yılanı girdi hala farkında değiller dedim ya bistte yüzde 90 keriz diye zamanı var daha başında itiraz edenler hocalarıyla meydana gelsin nasıl delikanlı Yusuf kalibre miş bir ölç sünler ama hocalarınız gibi çatapat tabancası olmadıgını çok iyi biliyorlar 

    • bist-100 @YUSUF SALIEV MUSTAFOV @DELİORMAN ASLANI oncelik merhum baban icin basin sagolsun yusuf kardesim😔. 18 yasinda gercekten ailevi olarak uzerine cok sorumlulullar katilmistir. dunya iste. ne zaman neler olucak bilem8yoruz. neydin ne oldun ne olucan. 3 unden ne olacagina gore yolunu cizeceksin ne 8dine bakip lakin anin kiymetini bilerek ve degerlendirerek tabi. ayrica. dedigin gibi insanlarin cogu disardaki esya ya bakiyor, akil karakter ve takvaya onem veren yok gercekten. su yazi herseyi anlatiyor kardesim. seviliyorsun. kimin ne dus7ndugu ne dediginin benim icin onemi yok. benim ne konustuguma ve benimle nasil konusulduguna bakarim. sen kendini serin tut yusuf kardesim.🥰 

    • bist-100 @BOCCOİN @POYRAZ 53 amin necip Fazıl kardeş.benim uyuz olduğum nokta yolda yürümesini bilmiyorlar bir de kalkıp çoluk çocuğunun rıskını ite kopuga kaptırıyorlar ben garibanlıktan gelmeyim kaybedecek param yok babam öldükten sonra 18 yaşında geldim türkiye ye elimden tutanım olmadı yada yol gösterenim inşaatlarda calışıyorum ve fabrikada bunların çoğu babasının anasının parasıyla bu işe giriyor biraz kafaları calışsa okur ögrenirdi ben ne treder ne de broker ım ne de tahtacı cahillere kızıyorum yanıma üniversite mezunu mühendisler geliyor soru soracam diye beni gördüklerinde yolunu degiştiriyorlar calıştım işyerinde ve burdada herkes görüyor gel o zaman rakkam ve analizlerinizle diye sadece boş boğazlık işleri her kezde beyin var ama IQ yok isterse üniversite mezunu olsun her agaçtan kaval olmaz ben b.okta yıkarım utanmam ama bu kamiller utansın ama utanmak yok dedim ya şopar 3 kagıtcı dolandırıcılar insanları yanıltıyorlar beni takip edenlerde 3 maymonu oynuyor bana sordukları sorulara cevap vermiyorum.

    USD Bunların kafası basmaz basmaz benim ekonomistim yahuu

      ons İndiği an yay gibi geri fırlıyor ve bu akşam ok yaydan çıkıyor.

      USD Powell gereğinden fazla sıkılaşmaya gitmeye gerek yok demiş.

        USD bendemedimmi sizi 45 dakka sonra btc uçacak dolar sabit kura geçtiler beklemeyin bosuna

          USD Önümüzdeki üç ay dolara asla yol vermez AKP. Seçim öncesi alabildiğinizi alın usd cinsi. AKP verdiği tüm tavizleri misliyle geri alacaktır. Asıl parti seçimden sonra.

            YENİ ÜYELİK

              PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

            PİYASA ÖZETİ

            Bizi Takip Edin

              Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

            Yorum Yaz