Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye'yi sarsan depreme ilişkin açıklama yaptı. Oktay, "Toplam; 284 can kaybı, 2323 yaralı ve 1710 yıkılan bina var" dedi
Türkiye'de ikamet eden nüfus, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla bir önceki yıla göre 599 bin 280 kişi artarak 85 milyon 279 bin 553 kişiye ulaştı. Erkek nüfus 42 milyon 704 bin 112 kişi olurken, kadın nüfus 42 milyon 575 bin 441 kişi oldu. Diğer bir ifadeyle toplam nüfusun yüzde 50,1'ini erkekler, yüzde 49,9'unu ise kadınlar oluşturdu.
Park Elektrik Üretim ve Madencilik'ten Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşanan depreme ilişkin açıklama yapıldı.
Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından Türkiye'ye arama ve kurtarma ekiplerinin yola çıktığı bildirildi. İsrail, destek talimatı verirken KKTC de yardım ekibi gönderdiğini açıkladı.
Sasa Adana Seyhan tesisinde önemli bir hasar meydana gelmedi.
USD Bu soğuk ve yağışlı hava şartlarında göçük altında kalanlara Allah güç versin yardımcısı olsun..
Elon Musk, Türkiye için Starlink uydularının kullanımı için teklifte bulunurken, Bloomberg'in haberine göre yetkili isim Türksat'ın kapasitesinin yeterli olduğunu söyledi.
bist-100 Depremden etkilenen herkese çok geçmiş olsun.
10 ili etkileyen ve Türkiye'yi sarsan depremin yaşandığı Kahramanmaraş'ta kuvvetli sağanak yer yoğun kar olacağı tahmin ediliyor. Bölgede soğuk hava ile birlikte kar kalınlığının 20 santimetreyi bulacağı belirtiliyor.
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.