Boeing şirketin 737 üretimini artırmayı planladığını ve yakın zamanda ortaya çıkan üretim sorunlarının teslimat ve gelir tahminlerini etkileyemeyeceğini belirtti. Çeyrek sonuçlarına göre şirket art arda yedinci çeyrekte zarar ederken hisseler beklentilerin üstünde sonuçlarla yüzde 3,6 yükseldi.
ABD Eski Hazine Bakanı Larry Summers, ABD ekonomisinde yavaşlamaya neden olmadan enflasyonun hedefe inmeyeceğini söyledi.
Tesla, Çin’de, Tesla olmayan birçok elektrikli aracın da artık seçili Supercharger'larda şarj edilebileceğini açıkladı. Tesla’dan yapılan açıklamada başlangıç için Pekin ve Şanghay'da 10 süper şarj istasyonu ve 25 eyalette 120 hedef şarj noktası, Tesla olmayan elektrikli araçlar için adapte olacak. Tesla, dünyanın en büyük elektrikli araç pazarına sahip Çin'de, 1.600'den fazla Supercharger istasyonu ve 700'den fazla hedef şarj noktası işletmekte.
Avrupa Birliği (AB), ilaç fiyatlarını makul hale getirmek ve erişimi artırmak üzere yeni yasal düzenleme hazırladı.
USD arkadaşlar, bu fotolar fotomontejdır. inanmayın. dış güçler yapıyor bunları. 2023 rte yola devam.
Bitcoin, First Republic Bank'ta yaşanan sorunların bankacılık sektörüne dair endişeleri tekrar körüklemesi ile 30 bin doların üstünü yeniden test etti.
ons Yıl sonunda ons 2500 usd imkan dahilinde gören var mı? Yoksa hayal mi?
bist-100 duş daha da duş 1500 2000 ne kadar duş satalım sende kurtul bizde hatta evi arsayı da al götür diyecem de ne ev var ne de arsa
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.