3000 Karakter
Görsel Yükle

Altın beş haftanın en düşük seviyesine yakınAltın, ABD'de artan ÜFE'nin ardından tahvil getirilerinin sonrası değer kaybederek Temmuz başından beri en düşük seviyesine yaklaştı.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

NIBAS planları var al sat yaparak büyük balıklarını doyuramıyorlar vurgun hesapları yapıyor

    CUSAN bu aralar neden bu kadar düşüyor hiç hayal kırıklığına uğratmazdı bu hisse

      bist-100 sabırlı olana birimsiz bir hisse gelsin mi

      USD herşey merkez bankaların istediği gibi olsaydı şimdi 1 dolar 1 ons 1 TL ediyor olurdu . demekki bu zamana kadar olmamış bundan sonra olacağını kim söyledi dolar TL konusunda Çin'de yaşanan dezenflasyon sürecin ardında Türkiye sirayet edecek olan cari açık kaynaklı rekabetin sağlanması için TL beklenen daha değersiz kılınması ve daha yoksul olmamız gerekecek :(

        Milyonlarca memurun gözü hükümetten beklenen teklifteMilyonlarca memur ile memur emeklisinin önümüzdeki iki yıllık mali ve sosyal haklarının belirleneceği toplu sözleşme görüşmelerinde bu hafta hükümetten tekliflerin gelmesi bekleniyor. Takvime göre ilk teklifin 14 Ağustos'ta ikinci teklif de 17 Ağustos'ta gelecek.

        Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

        ons Dolar bu kadar güçlüyken onstan bir şey beklemeyin.

          Rublede düşüş: Psikolojik eşik kırıldıRublede haftanın ilk işlem gününde dolara karşı kayıp hızlandı. Dolar/ruble kuru 100 seviyesinin üzerini test etti.

          Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

          Serbest piyasada döviz açılış fiyatları (14.08.2023) İstanbul serbest piyasada dolar 27,0460 liradan, euro 29,5820 liradan haftaya başladı.

          Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

          E-posta hacklenmesinin maliyeti 2,3 milyar doları aştıFinans ve gayrimenkul sektörleri ortalamada en yüksek fidye talebine maruz kalan sektörler arasında yer alıyor. Stanford Üniversitesi tarafından yayınlanan Yapay Zeka Endeks Raporu’na göre yapay zekanın kötüye kullanım olaylarının sayısının 2012'den bu yana 26 kat arttığı ifade ediliyor. ABD Kaliforniya merkezli ağ güvenliği şirketi Palo Alto Networks Türkiye, Rusya, CIS Bölge Direktörü Vedat Tüfekçi, nelere dikkat edilmesi gerektiğini Bloomberg HT için anlattı.

          Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

          YENİ ÜYELİK

            PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

          PİYASA ÖZETİ

          Bizi Takip Edin

            Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

          Yorum Yaz