3000 Karakter
Görsel Yükle

Bayraktar: En kısa sürede Kerkük-Ceyhan'ı faaliyete almayı amaçlıyoruzEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Türkiye'nin Irak-Ceyhan boru hattıyla ilgili değerlendirme çalışmalarının son aşamaya geldiğini, çalışmaların tamamlanmasının ardından hattan akışın tekrar başlayabileceğini söyledi. 

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

BIOEN Tavan veya %8

    BIOEN 19.85 üzeri kapanışlar lazım

      EUPWR Borsa 8000 barajını gecebilirse herkes kazanır.

        KERVN Hergün 10 k ekleyeceğim 500k yap kenara koy yapacağım

          JPY Sudan ucuz vakti gelince pişman olmayın

          ANGEN Show yapıyoruzzzzz

            Aselsan'dan 35,6 milyon dolar tutarında ihracat sözleşmesiAselsan, uluslararası bir müşterisinin son kullanımına yönelik Baykar ile Akıncı platformlarında kullanılmak üzere, toplam bedeli 35,6 milyon dolar tutarında Tolun güdümlü mühimmat ihracat sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

            Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

            Beyaz eşya iç satışları Temmuz'da yüzde 44 arttıTürkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD) verilerine göre beyaz eşya iç satışları satışları yıllık yüzde 44 artışla 885 bin 848 adet oldu. Temmuz'da beyaz eşya üretimi de yıllık yüzde 17 artışla 2 milyon 430 bin olarak kaydedildi.

            Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

            İstanbul Temmuz'da turist rekoru kırdı İstanbul Temmuz ayında ağırladığı 1 milyon 873 bin 97 kişi ile son 10 yılın aylık bazında en yüksek yabancı turist sayısına ulaştı.

            Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

            YENİ ÜYELİK

              PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

            PİYASA ÖZETİ

            Bizi Takip Edin

              Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

            Yorum Yaz