USD Mazota 2 lira 3 kuruş zam geldi, Benzine neden zam gelmedi diye üzülen öt kılları hadi yine iyisiniz. Sizide seviyoruz 😂😂😁 Sektör kaynaklarının aktardığı bilgiye göre; benzine ise 14 Eylül 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş zam bekleniyor.
USD bakin dostlar.okulda tost 35 tl meclisde kuzu sis 20 tl olabilir.alim gucu az olabilir.mazot 40 tl olabilir.peki kudüs düsse dahami iyiydi:))))
İstanbul, 18-20 Eylül tarihleri arasında Avrupa’nın önde gelen otoyol işletmecilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Avrupa Ücretli Yol Altyapı Operatörleri Birliği’nin (ASECAP) her yıl düzenlediği ASECAP Days Zirvesi, Cumhuriyetimizin 100. yılında ICA ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Dünya ulaşım endüstrisinin odağını Türkiye’ye taşıyacak olan zirvede, karayolu ulaşımında standartlar belirlenecek, yenilikçi teknolojiler masaya yatırılacak.
Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, Temmuz'da 2022 sonuna kıyasla 2,6 milyar dolar azalışla 155,2 milyar dolar oldu.
Rosatom, temiz enerji hedeflerine ulaşılması kapsamında yeni düşük karbon ekonomi alanları geliştirmek, hidrojen enerjisi teknolojilerinin ölçeklendirmek ve bu alanda çalışacak mühendis ve tasarımcılar yetiştirmek amacıyla hidrejen enerjisi alanında iş birliğine yönelik anlaşmalar imzaladı.
Chevron'un Avustralya'daki LNG tesislerinde çalışan işçiler, saatler süren iş bırakma eylemleri ya da topyekûn grev yapmayı planladıklarını açıkladılar. İşçiler, altı gündür kısa sürelerle işi bırakma eylemi yapıyorlardı.
USD LGBT ve sapkın ilişkilere karşıyız. Bunlar Atatürk’ün yetiştirdiği sporcular olamaz. Atatürk ne demişti ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.