Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı elektrikli araçlara yönelik büyük bir trendin başladığını belirtti.
Danone, Lüleburgaz Üretim Yerleşkesi’ne yaptığı 450 milyon TL’yi aşkın son yatırım ile malnütrisyon tedavisinde kullanılan medikal beslenme ürünlerinin yerli üretimine başladı.
Spot piyasada 1 megavatsaat elektriğin fiyatı yarın için en yüksek 2 bin 700 lira, en düşük 1594 lira 97 kuruş olarak belirlendi.
Türkiye'de sanayinin şampiyonlar ligi İSO 500'de Ciner Grubu şirketleri de yer aldı. Listede yer alan Ciner Grubu'nun üç şirketi İSO 500'ün 2022'de gerçekleştirdiği ihracatın yüzde 1,26'sına imza attı.
Beşiktaş Kulübü, token satışı için kripto para borsası Paribu'yla iş birliğine gitti. Düzenlenen basın toplantısı sırasında satışa sunulan Token'ler 3 saniye ile rekor sürede satıldı.
Avrupa Birliği (AB), sosyal medya platformları arasında en fazla yanlış bilgi ve dezenformasyonun X'te yer aldığını açıkladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yüksek hızlı trenlerle 2009'dan bu yana yaklaşık 77,5 milyon yolcu taşındığını belirterek, "2023 yılında yüksek hızlı trenlerimizle 12,5 milyon yolcu taşıyarak tarihi bir rekora imza atacağımızı öngörüyoruz" dedi.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, küresel ölçekte altyapı yatırımlarındaki finansman açığının özel sektör devreye girmeden kapanmasının mümkün olmadığını belirterek, "Çok taraflı kalkınma bankalarının bu alana odaklanarak yeni finansal araçlar geliştirmesi ve ülkelerin ihtiyaçlarına cevap verme kapasitelerini artırması çok önemli." ifadesini kullandı.
ALFAS Alfas da neler oluyor...Yine alıp başını gider mi...ne dersiniz...
ANGEN Eğer haber doğruyaa aşı satışlarında hareketlilik başlamış
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.