3000 Karakter
Görsel Yükle

Erdoğan: AB'den bir beklentimiz yokCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu 28. Dönem 2. Yasama Yılı açılış töreninde yaptığı konuşmasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

Bakan Uraloğlu, BAE'li Yatırım Bakanı ile görüştüUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Yatırım Bakanı Mohamed Hassan Al Suwaidi ile görüştü.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

KLSER sabreden derviş

ons Ons daha da düşer mi? Arkadaşlar bunun cevabını ben de bugün özellikle dış kaynaklardan araştırdım. Açıkçası bir kafa karışıklığı var. Öncelikle Onsun bu seviyelere inmesi çok beklenen bir durum değil. 1800 ü kısa süreli test edebilir diyen de var, 1844 desteğinden dönüp yönünü yukarı çevirir diyen de...Genel kanaat FED in faiz arttırma potansiyelinden çok, faizleri tepe noktasında beklenenden daha uzun süre tutacağını açıklamış olmasının yatırımcıları onsan kaçırdığı yönünde. Onsdan kaçan para da büyük oranda Amerikan 10 yıllık devlet tahvillerine gidiyor, ki bunu faiz oranı 4.6 gibi Amerikaya göre yüksek bir seviye. Kimilerine göre bu tahvil faizlerine göre ons buraya kadar iyi bile dayandı.Yine genel kanaat 2024 ün ons için daha iyi bir yıl olacağı yönünde, ama geçen sene 2023 ikinci yarısı içinde benzer şeyler söylenmişti. İşin özeti onsda tam bir belirsizlik hakim. Haftaya 1800 e doğru yeni bir dip mi, yoksa buradan bir tepki mi gelir göreceğiz. Stresli bir hafta olacak gibi.

    REEDR Her satış yedikçe alıyorum 700 lot var yakin zaman da yükseliş olmasa da benim görüşürüm yükselir her satışta birileri topluyor ytd

      USD bu uygulamada resme tıklayıp büyütemiyorum kapat diye bişey çıkıyor sizdede böylemi nasıl düzeltiriz @finanscepte 

      İstanbul'da aylık enflasyon serisi 51. ayındaİstanbul Ticaret Odası'nın verilerine göre İstanbul'da perakende fiyatlar Eylül'de bir önceki aya göre yüzde 5,46 arttı. Böylelikle aylık enflasyon serisi 51. ayına girdi.

      Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

      Tesla'dan Çin'de Model Y açılımıTesla Çin'de güncellenmiş Model Y modelini piyasaya sürerken, yeni modelin başlangıç fiyatında değişikliğe gitmedi.

      Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

      TUPRS Tüpraş 29 Eylül'de lot başı net 6,773 lira temettü dağıtma kararı aldı. 3 Ekim'de hesaplara geçmiş olacak. ortaklarına hayırlı olsun :)

      USD arkadaşlar gelecek hafta için genel tahmin ..USD paritesi TL paritesinde değer kazanır lakin döviz paritesinde dolar düşecek 😀.Altin Altunda bir ufak bir toprlama bekliyom 💥 lakin tatmin edici bir oran çıkmaz .eur eylül ayinda beklnti veremesede ..ekim ayı eur için olumlu duruyor USD EUR paritesi EUR kaybetmez ayı olur eur dan dolara geçmek hata olur 🖐️ japon yeni. asya gelecek hafta yukarı yönde olur japon yeni gelecek hafta tüm araçlar da gertri oranı en yüksek para olacak 💥.sitelin İsviçre frangı . uzak dur ...💥💥💥 Avusturya doları altın distu nasibni alir uzak dur canada uzak dur ......İsveç Norveç Danimarka aslında bu pariteler hala çıkar ⭐ lakin dünya bu 3 ülkenin fiziki paradan dijital paraya geçiş haberleri var pariteler o sebepten durağan yada asa yukarı ufak dalgalı bir seyir izler ..gümüş şu dönem yaturci gümüşten kar edemez 💥💥💥💥💥🖐️💥💥🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️😆😆😆😆😆😆💪💪✍️💪✍️🤤🤤🤤🧗🧗🧗🤤💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫🥱💫💫😁💫💫💫😁😁😁 

        YENİ ÜYELİK

          PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

        PİYASA ÖZETİ

        Bizi Takip Edin

          Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

        Yorum Yaz