ABD Hazine Bakanlığı, bu yılın dördüncü çeyreğine ilişkin borçlanma tahminini 852 milyar dolardan 776 milyar dolara düşürdü.
Garanti BBVA 2023 yılı üçüncü çeyrekte 23,6 milyar TL ile 18,49 milyar TL’lik beklentinin üzerinde net kâr açıkladı. Bankanın bu yılın dokuz ayında özkaynak kârlılığı yüzde 41.1 ve aktif kârlılığı ise yüzde 4,5 seviyesinde gerçekleşti.
İş Bankası, Getir Teknolojik Hizmetler A.Ş. ile iş ortaklığı kurulması amacıyla 50 milyon dolar yatırım yapılacağını duyurdu.
Borsa İstanbul dört hissenin paylarına bir ay boyunca açığa satış ve kredili işlem tedbiri geldiğini duyurdu.
Nikkei, konuya yakın kaynaklara atıfta bulunduğu haberinde BOJ’un 10 yıllık getirilerin yüzde 1’in üzerine çıkmasına izin verebileceğini belirtti.
İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, Filistin yönetiminin, Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından 7 Ekim'de "Aksa Tufanı" adıyla başlatılan saldırıları kınamaması nedeniyle Filistin vergi fonlarını dondurmaya hazırlanıyor.
USD Sizce fed kararı ne olur mesaneden atmayanlar yazsın
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.