USD Lüdven cünsel ilişki yaşarken dikkad edelim kardeşlerim
Bu hafta yurt içi piyasalarda, TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın görevden affını istemesi ve yerine Fatih Karahan’ın atanması haberleri öne çıktı. Küresel piyasalarda ise bu hafta, İngiltere Merkez Bankası (BoE) ve ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararı gündemi meşgul eden önemli haberlerden oldu.
Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), 31 Ocak 2024 tarihinde kurumun 2024/6 sayılı Sigorta Aracıları İçin Teklif Platformu hakkında genelge istihsal edildiğini bildirdi.
Yapı stokunun yüzde 70’i potansiyel riskli olan İstanbul’da kentsel dönüşümün vakit kaybetmeden tamamlanması gerekiyor. Ancak vatandaşların yüksek beklentileri, finansman sıkıntıları, artan inşaat maliyetleri, yetersiz insan kaynağı, mevcut hukuki sıkıntılar ve merkezi yönetim ile yerel yönetimler arasındaki uyum eksikliği, hayati öneme sahip bu dönüşümün gecikmesine neden oluyor.
Enflasyonla mücadeledeki en önemli direnç noktalarından biri yavaşlaması ağır gerçekleşen iç talep. Bireysel kredilerde yavaşlama dikkat çekse de bireysel kredi kartlarındaki harcama büyümesi 3 haneli kalmaya devam ediyor. Ücretler arttıkça yükselen limitler ve akdi faiz oranında tavan sınırı, kartlı harcamayı destekliyor. Seçim sonrası önlem beklentisi artıyor.
USD Mb başkanı affını diliyor. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi görevden alındı diyor. 375. madde gereğince görevden alınan mb başkanı 2 yıl boyunca merkez bankası başkan maaşını almaya devam edecek. Ne güzel bir dünya evden maaş al . Ha bu arada maaş harici diğer bütün haklardan devam edecek. Hayde halaya!!!
USD Chpliler çıldırsanızda kudursanızda bu Faizler düşecek Faiz haramdır
USD Ekonomi alanında yüksek lisansını PENSİLVANYA üniversitesinde yapmış genç bir TCMB başkanımız oldu. Hayırlı olsun.
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.