3000 Karakter
Görsel Yükle

ons Boş beleş adamlar yüzünden insan analiz yapamiyor 

    gram-altin DEM (KAN) PARTİLİ, PKK'LI SIRRI SAKIK VATAN HAİNİ ŞEYH SAİTİN TORUNUYUZ; İMAMOĞLUNA KAYBETTİRECEĞİZ, ....Sakık’tan İmamoğlu’na ‘Topal Osman’ göndermesi: Biz de Şeyh Said’in torunlarıyız DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, CHP'ye yönelik "Evet size kaybettireceğiz" dedi. Sakık, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2019'da söylediği "Topal Osman'a bağlıyım" sözüne karşılık da "Biz de Şeyh Sait, Seyit Rıza'nın torunlarıyız" ifadesini kullandı....(veryansıntv).. 

    BERA evet beyler rakkamlarımı tesadüf sanan lar avucunu yalar 

      OTKAR 🔴#OTKAR Otokar temettü vereceğini açıkladı. Hisse başına net 5,40 TL temettü ödemesi 03.04.2024 tarihinden itibaren ödenecek.

        Esnafa yönelik genel işletme kredi limiti artırıldıTicaret Bakanı Ömer Bolat, esnaf ve sanatkarların Bakanlığa bağlı kredi ve kefalet kooperatifleri aracılığıyla Halkbank'tan kullandığı genel işletme kredilerinde şahıs üst limitinin 650 bin liradan 750 bin liraya yükseltildiğini bildirdi.

        Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

        TÜRKBESD: Kredi kartına taksitin azalması endişe kaynağıTürkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD) verilerine göre, 2024 yılı Ocak ayı ihracatı bir önceki döneme kıyasla yüzde 2 azalırken, ihracat ve iç satışlardan oluşan toplam satışlar yüzde 5 oranında arttı. Dernek tarafından yapılan açıklamada, "Sektör için kritik bir öneme sahip olan iç piyasadaki bu olumlu seyrin devamlılığını sağlamada ise özellikle kredi kartı taksit sayılarının azaltılması büyük endişe kaynağı olmayı sürdürüyor" ifadeleri kullanıldı.

        Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

        Depremzede esnafa kamudan faiz indirimli kredi olanağıDeprem bölgesindeki KOBİ'ler ve mikro işletmeler, son 5 yılda diğer kamu kurum ve kuruluşlarının faiz veya hibe niteliğindeki desteklerinden faydalanmış olsalar bile, faiz indirimli KOSGEB kredilerinden yararlanabilecek.

        Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

        Euro Bölgesi'nde enflasyon piyasa beklentilerinden az geriledi Euro Bölgesi'nde Şubat ayında enflasyon ilk okumaya göre yıllık bazda yüzde 2,5'lik artış beklentisine karşın yüzde 2,6 geldi.

        Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

        USD arkadaşlar dün ne dedik bu gün için en çok dusen para Japon yeni en fazla yükselen Norveç ve petrol olur dedik nok ta sert hareketlik var 

          USD Takipte kalın

            YENİ ÜYELİK

              PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

            PİYASA ÖZETİ

            Bizi Takip Edin

              Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

            Yorum Yaz