KAYSE Buralardan kademeli alım yaparız dipten alacaksın yoksa, sıkıntı alarmlar ötüyor 😁 ytd
USD Son iki haftada 25 milyar dolar satıştan bahsediliyor doğru yanlış net bilgi değil tabii. Serbest piyasa ekonomisinde doları kapı ardından durdurma çabaları sadece öğütür. Doların kalıcı çözümler ile milli üretim seferberliği ile bir daha çıkamayacak şekle getirilmesi lazım.
Aselsan toplam 35,1 milyon dolar tutarında üç ayrı yurt dışı satış sözleşmesi imzaladığını duyurdu.
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), deprem desteklerinin bir parçası olarak Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'ye 30 milyon euroluk kredi sağladı.
Avrupa Birliği (AB) garantisiyle desteklenen kredi ile bölge halkının geçim kaynaklarının korunması amaçlanıyor.
Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyelerinin operasyonel maliyetlerinin son bir yılda ortalama yüzde 100’ün üzerinde arttığını bildiren Sinan Öncel, “Bu oran resmi enflasyonun ve döviz kurlarındaki artışın neredeyse iki katına yaklaşıyor. İlk iki ayın adet satışlarına baktığımızda perakendenin reel olarak daraldığını söyleyebiliriz” dedi. Öncel, sektörün sıkıntılara gebe olduğuna dikkat çekti.
İsveç Merkez Bankası politika faizini sabit tutarken faiz indirimi için Mayıs ya da Haziran ayına işaret etti.
JPMorgan, Rusya'nın petrol üretiminde kesintiye gitmesini takiben Brent petrolün bu yıl 100 doları görebileceğini öngördü.
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.