USD İdeolojik oy vermeyi kesinlikle doğru bulmuyorum. Kim çalmadan çalışacak ise oyu oraya vermeyi doğru buluyorum. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray taraftarı gibi parti tutmak cahillik. Ekonominin içinde siyaset vardır. Hayatın için de siyaset vardır. Ricam oy verirken çalmamasına ve çalışmasına oy verin. Hangi partiden olursanız olun hepsine saygım, sevgim var. Hepsi sonuçta memleketi ileri biz götürürüz iddası ile yola çıkıyor. Tüm yurttaşlar için hayırlı sonuçlar getiren bir seçim olur inşallah.
USD Benzin 44 ₺'ymiş çok pahalıymış. Ülke batmış. Ulan 2019'da ben zin 6.80'di çok mu ucuzdu? En düşük memur maaşı o zaman 3.500 ₺'ydi. Şu an 33.000 ₺. 2019'de memur 515 litre alıyordu. Şimdi 750 litre alıyor. Alım gücü %46 artmış. 2019 müthişti şimdi battık diyenin zeka seviyesi yoktur.
ZOREN zoren.. Güncel fiyat 5.95 kırılım gerekli olan bölge 6.20 bölgesi çanak işlerse hedeflerimdir kısada.7.80 %32 hamle.. sonrası 10 tl. ytd
USD Nemrut’un yaktığı ateşe ağzında su taşıyan karıncaya “Senin taşıdığın sudan ne olacak” demişler. Karınca ise “Maksat safımız belli olsun” demiş.
gram-altin Hesaptaki gram altını bozdurmak mı mantıklı yoksa bankadan fiziki olarak almak mı galiba %1 kesintili veriyor bilgisi olan aydınlatabilir mi beni uygulama üzerinden mi bozayım fiziki mi alayım
BTCUSD #BTC kararsız bölge Aylık kapanış Paskalya Vs Derken dikkat edelim.. Kırılım üste olursa Güncelleriz hedefleri.. alta kırması halinde 65 67 binler ytd.. Kırılımla Yön bakarız
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.