3000 Karakter
Görsel Yükle

Bakan Şimşek: Konut ve kira fiyat artışları düşecekHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Kentsel dönüşümün finansmanına ve konut arzının artırılmasına katkı sağlayacağız. Bu sayede konut ve kira fiyat artışları düşecek, her kesim için konut erişilebilirliği kolaylaşacaktır" dedi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

TOKİ'den millet bahçelerine ilişkin açıklamaÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), açıklanan tasarruf tedbirleri kapsamındaki hususlar dikkate alınarak "2053 Net Sıfır Emisyon" hedefi çerçevesinde, yapımı devam eden millet bahçesi projelerinin tamamlanacağını bildirdi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

ons . 

    Elon Musk’tan süper bilgisayar planıElon Musk’ın yakın zamanda yatırımcılara yapay zeka girişimi xAI'ın yapay zeka sohbet robotu Grok'un bir sonraki sürümüne güç verecek bir süper bilgisayar yapmayı planladığı bildirildi.

    Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

    BlackRock, Anglo'yu BHP ile görüşmeleri uzatmaya teşvik ediyorAnglo American, BlackRock'ın da aralarında bulunduğu önemli hissedarlar tarafından BHP Grubu ile görüşmelere devam etmesi konusunda teşvik edildi.
     

    Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

    Çin, Japonya ve Güney Kore liderleri 5 yıl sonra bir araya geliyorÇin, Japonya ve Güney Kore, ikili anlaşmazlıklar ve bölgesel jeopolitik gerilimler nedeniyle 2019'dan bu yana yapılamayan üçlü liderler zirvesi yarın gerçekleştirecek.

    Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

    ABD'li büyük teknoloji şirketlerinin yapay zeka alanındaki hakimiyetiYapay zekadaki hızlı ilerlemelerin ekonomi ve toplumu yeniden şekillendirme potansiyeli bulunurken, yapay zekanın büyük ölçüde ABD şirketlerinin hakimiyetinde olması dikkati çekiyor.

    Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

    gram-altin 🔋#Yıgıt 29-30-31 Mayıs Talep Toplama 🚚#Horoz 29-30-31 Mayıs Talep Toplama #Alklc 29-30 Mayıs Talep Toplama

      BTCTRY 78

        HUNER Bilançoda sadece kara ve zarara bakarak bilanço iyi yada kötü demek çok doğru bir söylem değildir..Bilançonun en ònemli kalemi brüt kar marjıdır ve oda hünerde neredeyse 3, 4 kat artmış.Yani ,borçlarını ödeyecek kadar kazanmış ve geriyede kalan miktarlarda zarar yazmış.tabi kazanmasa nasıl ödeyecek.nihayetinde 60 milyon kazandığını beyan etmiş.Zaten bilançodada geriye dönük enflasyon muhasebesi de yapmış..Birde ↘️Karye yi sattı , üstüne bedelli yaptı.Bedellide borçlarını ödeme tahaddüdüde var.Burdan sonraki bilançolarda iyi karlar yazmaya başlayacağı kanısına varabiliriz.. pazartesi günü satın alanlar düşünsün bilançoyu, YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR ✨

          YENİ ÜYELİK

            PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

          PİYASA ÖZETİ

          Bizi Takip Edin

            Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

          Yorum Yaz