Hisseler Fed iyimserliği ile haftanın ilk işlem gününde yükseliyor. Haftanın gündeminde ilk sıralarda ABD tahvil piyasasında yaşanacak geri alımlar da öne çıkıyor.
Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikler, tebliğler ve kararlar...
Elon Musk’ın yapay zeka girişimi xAI finansman turunda 6 milyar dolar topladı.
USD Chpliler ve Demliler çıldırsada kudursada Allahına gadar Tayyip Erdoğan 🇹🇷🇹🇷
Çin’in kamunun doğrudan konut alımını içeren kurtarma planı pilot bölgelerde istenilen sonucu vermiyor.
Ünlü yatırımcı Bill Gross, Trump'ın tahvil piyasaları için Biden'dan daha kötü olacağını söyledi.
FTSE Global Hisse Senedi endeks serilerinde Haziran itibariyle uygulamaya alınacak değişiklikler duyuruldu. İki endekse toplamda altı yeni hisse eklendi.
ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Rusya ile iş yapmanın Avrupa bankalarını çok fazla riskle karşı karşıya bıraktığını söyledi.
ABD Hazinesi bu haftanın ortasında bazı tahvillerde geri alım gerçekleştirecek. Piyasa uzmanlarına göre ABD Hazinesi’nin bir dizi tahvil geri alımı ve Fed’in bilanço küçültme hızını yavaşlaması tahvil piyasasını destekleyebilir.
Çin'in sanayi karı bu yılın ilk dört ayında yüzde 4,3 arttı
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.