3000 Karakter
Görsel Yükle

Türkiye’nin otomotiv ihracatının yarısından fazlası 5 Avrupa ülkesine yapıldı  Türkiye otomotiv endüstrisi yılın ilk yarısındaki ihracatın yüzde 52,78'lik kısmını Almanya, Fransa, Birleşik Krallık, İtalya ve İspanya'ya gerçekleştirdi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

Spot piyasada elektrik fiyatları (06.07.2024)Spot piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın için en yüksek 2 bin 950 lira, en düşük 437 lira 25 kuruş olarak belirlendi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

İndigo/Tosun: Turizmci, dövize dayalı uzun vadeli kredi kullanmak istiyor Bloomberg HT’ye konuk olan İndigo Group Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tosun konaklama sektöründe sıkıntılar yaşandığını ve doluluk oranlarının yüzde 40-50’lerde kaldığını belirtti. Tosun, turizmcinin dövize dayalı uzun vadeli krediler kullanmak istediğini dile getirdi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

Küresel piyasalar ABD verilerine odaklandıKüresel piyasalarda, gelecek hafta gözler bu ülkede açıklanacak enflasyon verileri ve ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Powell'dan gelecek değerlendirmelere çevrildi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

USD 100 MİLYON DOLAR KAYIP Deprem oldu, canlarımızı çıkartamadık. Bir sürü şey… Enkazı kaldırmak için bir anlaşma yapılır. Bütün bu şirketlere, inanılmaz ihaleler falan… Öğrendiğim şu, enkaz kaldırıldığında, sen gidiyorsun evine bir fotoğraf almak istiyorum diyorsun vermiyorlar. Niye vermiyorlar biliyor musun? Artık enkaz şirkete ait. Çıkan altınların haddi hesabı yok. Çıkan mallar vs de şirkete… Bir anlaşma var abi. Nedir? Demir… Demiri her zaman kullanırsın. Çok pahalı bir şey demir ve ülkede demir yok. Devletin alması gereken demirler kayıp. Malatya’da, Hatay’da ve birçok ilde demir kayıp… Diyorlar ki çıkartılacak olan demirler alınacak, rakam 100’lerce milyon doların kaybından bahsediyorum. Benim sorumluluğum yok diyor, şirketlere atıyor suçu. AKP içerisinde konuşulan iddia bu.” İfadelerini kullandı.  

    BTCUSD YUKSELISLERE ALDANMAYIN TEPKI YUKSELISI DUSUS DEVAM EDECEK

      EUR AKLINI BAŞINA AL KÜRDO...AYŞE KARDEŞİMİZ VEYA EVLATLARININ SAÇIN TELİNE ZARAR GELİRSE SENİ DEĞİL MHP CİHAN BİR ARAYA GELSE O KİRLİ NEFESİNİN KESİLMESİNE ENGEL OLAMAZ ....ER YADA GEÇ TASMALARINIZI TUTANLARINDA SİZİNDE TÜRK TÖRESİ ÖNÜNDE DİZLERİNİZİN BAĞINI ÇÖZECEĞİZ KANINA GİRDİĞİNİZ ŞEHİT SİNAN GARDAŞIMIN HESABI GÖRÜLECEK SIĞINTI DEVŞİRME ......Resmen ölüm tehdidi. MHP’li Yönter Ayşe Ateş’i 'Hesaplaşacağız' diye tehdit etti... https://www.yenicaggazetesi.com.tr/resmen-olum-tehdidi-mhpli-yonter-ayse-atese-hesaplasacagiz-diye-tehdit-etti-816585h.htm 

        BTCUSD Bakın Buda Diğer Paylaşımları... Öperler adamı Boldilber..😘 

        ons altın tekrar düşer mi

          YENİ ÜYELİK

            PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

          PİYASA ÖZETİ

          Bizi Takip Edin

            Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

          Yorum Yaz