3000 Karakter
Görsel Yükle

Resmi Gazete'de bugün (03.09.2024)Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikler, tebliğler ve kararlar...

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

ABD, Maduro'nun uçağına el koyduABD Adalet Bakanlığı, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun kullandığı uçağa, "yaptırımları deldiği gerekçesiyle" Dominik Cumhuriyeti'nde el koyduklarını bildirdi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

Borusan'dan 363 milyon dolarlık sözleşmeBorusan Birleşik Boru Fabrikaları Sanayi ve Ticaret, Kuzey Amerika’da 363 milyon dolar değerinde sözleşme imzaladığını duyurdu.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

Üç hisseye kredili işlem yasağıBorsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında; Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret, İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama ve Papilon Savunma Güvenlik Sistemleri olmak üzere üç hissenin paylarına 2 Ekim tarihine kadar açığa kredili işlem yasağı geldi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

“Ticari alacaklar konkordato dışında kalırsa şirketler iflasa gider”Servo Capital Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Kiziroğlu, “Konkordato ticari alacakların şirketin üzerine çökmesini engelliyor. Bazen çok küçük alacaklı bile çok büyük bir şirketi batırabiliyor. Eğer ticari alacaklar konkordatonun dışında kalırsa emin olun çok daha şirket iflasa gider” dedi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

Yılmaz: Üretim ekonomisine geçiş çabamız sürecekCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Tüketim ekonomisinden üretim ekonomisine geçiş çabalarımıza devam edeceğiz. Kalıcı fiyat istikrarını sağlayarak sürdürülebilir büyümeyi güçlendirerek vatandaşlarımızın refahını artıracak politikaları kararlılıkla uygulayacağız" dedi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

USD müdahale 

    bist-100 🇹🇷 Türkiye, BRICS’e katılmak için resmi başvuruda bulundu. 📢 BRICS’in amacı IMF ve Dünya Bankası gibi uluslararası finans kurumlarındaki yerleşmiş yapıyı geliştirmek ve gelişmekte olan ekonomilere daha fazla ‘temsil ve söz hakkı verilmesini sağlamak’ için kuruldu. 2014 yılında Brics ülkeleri Yeni Kalkınma Bankası’nı (NBD) 250 milyar dolarlık sermayeyle kurdu.

      USD arkadaşlar dolar artık kar vermeyen bir yaturim aracı dolar 10 gün önce 34050 idi şimdi 3395 10 gün önce dolar Aldık diyelim şimdi 20 kuruş zarar yazıyor 10 gün mevduat yüksek faiz onuda ekle son aylarda dolrda duran parası eriyor net bir hesap yapalım bundan 5 ay önce 33 liraya dolar alan biri 100 bin TL si 102300 olmuş 5 ay önce 100 bin TL mevduat yatıran biri parası 112500 olmuş TL den kar bu olsa gerek si an TL de olan 100 bin TL de 320 dolar artrmis. peki neden ah ah ah ah da ah para parayı çeker yüksek faize dolar dahi pes etti 😆😆😆😆😅😆😆😆😆😆😆😆😆😆😅😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆doların şu anki değeri olması gereken 40 tl 😁😁😁😁😁😁 dolara baski var diyorlar ne baskısı 😆😆😆😆😆😁 dokarin conta yakma sebebi yüksek faizdir faizler 100.55 dayandı 

        USD arkadaşlar bu analizi ay ortası yaptım ne Dedik yüksek fiyata döviz almak risk dedik ve 1 Eylül de iniş var dedik elinde tl olan çok ucuz alır dedik örnek 10 gün önce eur alan biri sindi alan tam 75 kuruş ucuz aldı bunudur budur kaliteli tahminler marka analiz ler devam 

          YENİ ÜYELİK

            PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

          PİYASA ÖZETİ

          Bizi Takip Edin

            Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

          Yorum Yaz