Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Joachim Nagel bir röportajında "erkenden zafer ilan etmemeliyiz daha hedefimize ulaşmadık, enflasyon doğru yolda" dedi.
Nippon Steel yaptığı açıklamada U.S. Steel'in yönetim kurulunun çoğunluğunu ABD vatandaşlarının oluşturacağını ve ayrıca ABD vatandaşı olacak üç bağımsız yöneticinin de yer alacağını belirtti.
Almanya, finansal kriz sırasında satın aldıkları bankalardaki hisselerini satan İtalya, Hollanda ve Yunanistan gibi diğer Avrupa ülkelerinin arasına katılıyor.
Asya-Pasifik piyasaları Çarşamba günü, ABD teknoloji hisselerinin satılması ve zayıf ABD ekonomik verilerinin durgunluk endişelerini arttırmasının ardından Japonya'nın Nikkei 225'inin öncülüğünde düşüş yaşadı.
Petrol, Libya'daki siyasi endişelerin hafiflemesinin ardından üretim artışına yönelik OPEC+ planına odaklanılmasıyla yaklaşık yüzde 5'lik bir kayıptan sonra düşüşe geçti.
BTCUSD Ralli başladı arkadaşlar şaka şaka düşeceğini hepimiz biliyoruz
ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonundan 6 derecelendirme kuruluşuna para cezası
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.