3000 Karakter
Görsel Yükle

Bloomberg Businessweek'in yeni sayısında “Borsa İstanbul’da izlenmesi gereken 30 şirket” değerlendirildi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

ABD'de bankacılık sisteminin rezervi 1 Ocak tarihinde sona eren bir haftalık sürede, önceki haftaya göre yaklaşık 326 milyar dolar geriledi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

Küresel piyasalarda ABD varlıkları yaşanan terör saldırıları ve Tesla'nın olumsuz sonuçları dolayısıyla baskı görürken, Asya piyasalarında pozitif görünüm hakim.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

ABD Başkanı Joe Biden, Japon Nippon Steel'in U.S. Steel'i satın alma teklifini resmen engellemeye karar verdi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

gram-altin Her ay 50.000 tl lik altın alımı gerçekleştireceğim. Rafinerilerin internet sitelerinde 250-300 tl lik bir makas farkı var. 10 ay biriktirmeyi düşünüyorum en kârlı nasıl yapabilirim nereden altını almam mantıklı olur.

USD Özdağ paylaşımında, “Abdullah Öcalan umut hakkı ile İmralı’dan çıkmasın, 4500 PKK’lı serbest kalmasın, dağdaki PKK’lılara koşulsuz af gelmesin, 2. Terörle Müzakere süreci yaşanarak Anayasamızın ilk 4 maddesi değişmesin, özerklik, federasyon konuşulmasın diyorsan bunu ifade etmek için Zafer Partisine ÜYE OL. Mücadele et” ifadelerine yer verdi.

    USD arkadaşlar yeni yıla piyasalar yatay başladı dolar eur kayıpla başladı siterlin yeni yıla çok kötü başladı. altın yeni yıla iyi başladı piyasalar karamsar faizler hala çok yüksek merkez bankasi faiz indi ama şahin durus gösterdi o dolydan döviz yeni yıla iyi başlayamadı döviz pariteler de ben yeni yılın ilk günü....3 parite alıcılı gider dedim eur aud Japon Yeni. eur da beklentim olmadı lakin aud ve yen cinsi dövizler yeni yıla eksi yerine arti ile başladı. döviz fiyatları hala risk altında alım gücü zayıf faizler yüksek. pariteler de ise olası düşüş.....eur aud Japon Yeni bunlar kendini korur nedenler gelince avusturlya doları altin gücünden ve parite düşük olduğu için destek alır japonya ise ocak ayında tekrar faiz artışı olscakmi havası hakim olur eur eur kullanan ülke sayısı çok fazla eur için biraz sabırlı olmak lazım. ytd takibe devam 

      GBP Sen nasıl para biriminin 3 aydır geriye cekildin yeter

        USD arkadaşlar yeni yıla en kötü başlayan ülke İngiltere oldu İngiliz sitelini bu gün dolar karşında 100.1.10....tl karşında 100 1.20 kayıpla yeni yıla başladı kraliçe işler pek iyi gitmiyor . 

          ons Dolar endeksi yükselirken onslar yükseliyorsa ralli başlıyor demektir!.ytd

            YENİ ÜYELİK

              PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

            PİYASA ÖZETİ

            Bizi Takip Edin

              Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

            Yorum Yaz