3000 Karakter
Görsel Yükle

USD Vadesi 1 Yıldan Az Kalmış Dış Borçlarımızın Miktarı: 236,1 Milyar USD Kısaca Dolar Alın DONSUZ Kalmayın.!!

    gram-altin Asgarî ücrette reisin gram suçu yok siz suçluyu yanlış yerde arıyorsunuz bu ülkenin %50 si tayip Erdoğan'a oy verdi yani iki kişiden biri suçludur.

    Sosyal medya platformları Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın kurucu CEO'su Mark Zuckerberg, ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin pandemi döneminde sansür için kendilerine baskı yaptığını belirtti.

    Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

    ABD'nin bugün yaptırım listesine aldığı Rus petrol şirketi Gazprom Neft ve sigorta şirketi İngosstrah, yaptırımların şirketlerin faaliyetini etkilemeyeceğini bildirdi.

    Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

    ABD'nin California eyaletindeki Los Angeles kentinde devam eden yangınlar nedeniyle sigortalı zararların milyarlarca dolara ulaşması beklenirken sigorta şirketlerinin hisselerinde düşüş kaydedildi.

    Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

    Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikler, tebliğler ve kararlar...

    Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

    Grönland Başbakanı Mute Bourup Egede, Trump'ın Grönland ile ilgili açıklamalarına dair "Grönland, Grönland halkınındır. Danimarkalı ya da Amerikalı olmak istemiyoruz. Grönlandlı olmak istiyoruz." dedi.

    Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

    ABD'li temiz enerji şirketi Constellation, doğalgaz ve jeotermal kaynaklardan elektrik üreten Calpine Corp'u 16,4 milyar dolara satın almak üzere anlaştı.

    Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

    Bank of America, Citigroup ve Goldman Sachs Group ekonomistleri, beklenenden güçlü gelen ABD Aralık ayı istihdam verilerinin ardından, Fed'in bu yılki faiz indirim patikasına ilişkin tahminlerini revize etti.

    Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

    BTCUSD aslinda bu kadar yatay gitmisken altlarin cosmasi lazimdi.. 96kyi asagiya kirmadigi surece risk yok. destek saglam gibi

    YENİ ÜYELİK

      PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

    PİYASA ÖZETİ

    Bizi Takip Edin

      Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

    Yorum Yaz