Aralık ayında dış ticaret açığı bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 43,9 artarak 8 milyar 778 milyon dolara yükseldi.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comTrump, doların yerini alacak bir adım atılması halinde BRICS'e tarife uygulanacağını açıkladı.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comTürkiye İstatistik Kurumu 2024 Aralık ayında Hizmet Üretici Fiyat Endeksi'nin (H-ÜFE) yıllık yüzde 49,07 ve aylık yüzde 0,65 arttığını açıkladı.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comTurizm geliri 2024 yılında bir önceki yıla göre yüzde 8,3 artarak 61 milyar 103 milyon 419 bin dolar oldu.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comBoru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), şubat itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı doğal gaz ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.
Türk-İş'in araştırmasına göre Ocak ayında açlık sınırı 22 bin 131 TL oldu.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comDolar haftanın beşinci işlem gününde (saat 09:30 itibari ile) 35.8589 liradan, euro ise 37.2778 liradan işlem görüyor. Serbest döviz piyasalarındaki anlık dolar/euro işlemleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar burada; dolar kaç TL oldu, euro kaç liradan satılıyor, dolar/euro bugün ne kadar? gibi soruların cevapları haberimizde...
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comABD Başkanı seçilen Donald Trump 1 Şubat itibarıyla Kanada ve Meksika’dan gelen 900 milyar dolarlık ürüne yüzde 25 gümrük vergisi uygulayacağını açıkladı.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comIZFAS ızfas,bölünmeden sonraki hedefi 42 den x2 demiştik grupta, hedefe az kaldı, sonra gidermi belli değil,ytd.
gram-altin bu uygulamayı yüneten kuru neden düşük ve yanıltıcı gösteriyor?
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.